Du er her

Følgebiler Nordmarka Rundt

Magnus Müllers bilde
Forum: 

Vi trenger 2 følgebiler til Nordmarka Rundt.

Gi beskjed dersom noen kan stille med bil og/eller sjåfør!

 

Magnus

Hei

Jeg er nå tilbake fra 2 ukers ferie i sør-europa. Klarte å bli syk siste dagene i Roma, noe, som i tilleg til litt mye vin og øl, ikke hjelper noe særlig på formen. Hører at Nordmarka rundt er en hard løype, så mtp at jeg fortsatt i dag ikke klarer spise ordentlig(derfor heller ikke trene skikkelig) tror jeg det er best at jeg gir plassen min til noen andre og heller hjelper til i bilen. Jeg har ikke bil selv, men om noen vil låne bort så kan jeg kjøre.

Et annet alternativ er at jeg ligger i rulla på starten og jobber så mye som mulig og heller gir meg etter et par timer. Hva som blir valgt er igrunn opp til dere, men jeg ser ihvertfall ikke for meg å være et stort bidrag til laget under hele løpet sånn som formen er akkurat nå:)

-Henrik

Cato Roknes bilde

Har sendt deg em privat melding Henrik.

 

mvh

Cato

Mulig jeg kan kjøre bil på Nordmarka. Skal kjøre TSR dagen før så blir ikke noen tur rundt marka på sykkel for meg i år.. 

-Jan Henrik 

 

Kristian Hauglums bilde

Hei

 

Da har vi to biler og to sjåfører på plass. Takk til Er det noen som kan stille med 2 hjelpe personer ? Kjæreste, kompis, kollega etc ?

Mvh

Kristian

Jeg skal kjøre bilen forran feltet, og må innrømme at jeg ikke kan traseen 100%. Derfor hadde det vært knall om noen kunne sitte på og være kartleser. Ikke krise om ingen kan, bare fint om det er mulig:)