Du er her

Hva gjør vi neste helg (pinsehelgen)?

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Hei alle sammen!

Det er en del av oss som har lyst til å sykle Nordmarka rundt, og andre skal være bakkemannskap på rittet.

 

Vi tok opp på lagsmøtet om laget skulle sykle Nordmarka, men siden det er veldig mye bakker, så ble vi enige om at det var bedre med Randsfjorden og Mjøsa. Jeg foreslår følgende: De som likevel vil sykle, starter sammen, og så ser vi hvordan det går etterhvert. Kjempefint om dere skriver på forumet om dere deltar på Nordmarka rundt, så vet vi hvor mange vi blir.

 

Dette gjør at det kanskje ikke blir så mange som vil sykle rolig tur på søndag. Det er uansett pinsehelg, og kanskje også en del som ikke er hjemme uansett. Men skulle mange være hjemme og ha lyst til å sykle, så kan jo de som ikke sykler Nordmarka ta en tur på søndag, evt. avtale å sykle sammen lørdag eller mandag? Legg ut på forumet hva som passer best for dere, så kan det gjøres avtaler etter hva som passer de enkelte. 

 

For ordens skyld, jeg skal sykle Nordmarka rundt og Per skal hjelpe til på rittet med datasystemet. Det er også bruk for flere folk til å være løypevakter, så skulle noen føle for det, så blir nok sikkert arrangørene glade :-))

 

Ellers var søndagsturen en heller våt affære og vi slet både med å ligge på hjul og med å sykle i samme tempo. Det er med andre ord litt opp og ned med oss, noen ganger funker det veldig bra, andre ganger sliter vi. Det ser veldig ut som vi fungerer best når været er rimelig bra.

 

Ellers får dere ha en fin 17. mai!

Hanne :-)

Remi Wisting-myhres bilde

Er dessverre opptatt hele neste helg. Har hvilende vakt på jobben fra fredag kl 15. til mandag kl 06.00. Heldigvis er dette noe som skjer 3-4 ganger i året. Skulle gjerne stilt på Nordmarka rundt. Lykke til, til dere som stiller til start.

Inge Sundbakkens bilde

Jeg skal og vil sykle rundt nordmarka :-)

 

Mvh Inge

Hei,Jeg bli med også.Hvilke pulje skal vi melde oss på?

Inge Sundbakkens bilde

Hei Tore.

Meld deg på Rye gruppa. Vi starter sist i den pulja :-)  Vi gjorde det i fjor.

Mvh Inge

 

 

Hanne Eldbys bilde

Da møtes vi halv ni ved hovedinngangen til skolen?