Du er her

Avskjed med årets 14 timer.

Forum: 

Hei Gutta!

Så skulle det vise seg at viljen var noe større enn evnen i år. Det åpnet forsåvidt greit med deltakelse på noen treninger og på Enebakrundt. Men etter det har jeg vært forhindret fra å være med på trening. Det viser seg at jeg heller ikke får vært med på alle de rittene jeg er satt opp på, og TO helgen er også dessverre uaktuell for meg. Siden jeg dermed ikke har fått trent sammen med dere nok til at jeg har den samme "lagfølelsen" som dere forhåpentligvis har opparbeidet nå, så trekker jeg meg fra laget i år. Der er ikke med lett hjerte jeg gjør dette, for jeg har bare gode minner fra treninger og ritt (til og med i drittværet på Enebakk...:-)) Ønsker dere lykke til med rittene fremover, så håper jeg å se en del av dere igjen neste år!!

Stian

Hei Stian!

Det var synd, men veldig hyggelig så lenge det varte. De 14 timene gikk visst fort..... :-) Du får ha lykke til m syklingen i år du også.

hilsen Thorstein

Jan Erik Breimos bilde

 Må bare stemme i med Thorstein at dette er en sørgelig nyhet. Ikke bra å miste en så sterk rytter og hyggelig person som deg, men vi ses til neste år :-).

Jan Erik

Tarjei Lægreids bilde

Synd at du ikke blir med, Stian! Regner med at vi sees i marka ut over sommeren..