Du er her

Nordmarka Rundt 23.05

Stig Christiansens bilde
Forum: 

 Jaja det var ett ritt overstått. Heldig med været var vi også. Noen kamerater kom 2 timer etter oss og hadde hatt godt med regn. Hyggelig vi får værgudene på vår side.

 

Rittet sett i helhet var fra min synsvinkel VELDIG fin tur. 75% av max puls i snitt, men solbrent på armene. Kan ikke bli bedre enn det. :)

 

Noe rykk og napp tidvis, mest grunnet manglende beskjed bakerst, og i siste fasen gikk det sikkert litt på gjenværende krefter hos de enkelte. Vi brukte vel også noe lang tid på å samle rulla på vei ut av rundkjøringer og over bakketopper.  Mye bra kjøring idag. Tror ikke jeg var nervøs i rulla en eneste gang. Kan ikke si jeg så noen farlige situasjoner heller. Var det 4.14 tiden ble?? Må vi være fornøyd med. Tror ikke vi kunne kjørt stort fortere idag.

 

Ellers er det jo bare takke hjelpemannskapet for fin fin innsats med langing av flasker, dette gikk smidig syns jeg.

 

Ha en fortsatt god pinse, så sees vi på trening tirsdag. :D

 

stig

Jeg lå foran og så på i speilet mesteparten av veien. Det var veldig morsomt å se på dere i dag, så ut som mye stemte bra, og det var godt tempo på stort sett alle stedene dette var mulig. Det var rimelig tydelig at dere var slitene når jeg tok dere igjen opp mot Gjelleråsen, men hadde vært litt skuffe om dere ikke hadde vært det:)

 

Dere inspirerte ihvertfall til en ordentlig økt etter runden, endte med eidsvoll-oslo på 2.07, 32.08 km/t i snitt, inkl Frogner-bakkene og Gjelleråsen. Måtte nesten prøve å kjøre litt etter å ha sett innsatsen dere la ned i dag. Det var virkelig inspirerende!

 

Runar Brocks bilde

Jeg var godt fornøyd med Nordmarka rundt. Da jeg kom hjem og rakk fram til godstolen, fikk jeg vondt i ben og armer, så jeg fikk brukt de kreftene jeg hadde. Mye fungerte bra og offerviljen var stor hos mange. Er det flere som tror det ville vært lurt med en samtale i pleninum om kjøringen vår? For eventuelt å samstemme teori og praksis.

Runar Brock

Fredrik Lingvalls bilde

Fick alla korrekt tid i resultatlistan? På mig står det ca 5 minuter för mycket jfr med min GPS!?

/Fredrik

Stig Christiansens bilde

Hei jeg står fortsatt som Christian Schmidt i resultatlisten. Siden jeg tok over hannes start nr.

 

Marius Jørgensens bilde

Ser at Petter også har fått for mange minutter..