Du er her

Følgebil team Lillehammer - Oslo

Kristian Hauglums bilde
Forum: 

Hei alle sammen

Til Lillehammer - Oslo  skal vi benytte 3 biler. Frontbil, hjulbil bak og langebil.

Frontbil og hjulbil kjøre fra Lillehammer , mens langebil kjører fra Oslo til Minnesund på morgenen og setter opp langing. Det er bestillt rom til 4 ekstra personer på hotellet på Lillehammer.

Vi trenger derfor helst 6 personer til følgebil teamet. Oppfordrer igjen alle til å høre med venner og kjente om de har mulighet å hjelpe Tempoen til å klare årets viktigste mål, vinne Lillehammer - Oslo.

Mvh

Kristian

 

 

Kristian Hauglums bilde

Folkens

Får svinge pisken litt igjen. Vi er avhegnig av hjelp skal vi få til det mest optimale opplegget rundt Lillehammer - Oslo. Vi er nå ett fanstastisk sterk og positivt lag som jeg mener vil gjennomføre den beste L - O i Ryes historie. For å klare det må støtte apparatet også være godt. Igjen oppfordrer jeg alle til å spørre venner og/eller familie til å være med på begivenheten 26 juni hvor Tempoen kanskje løfter armene som vinnere av Lillehammer - Oslo 2010. En stor takk til de som allerede har bidratt i 2010 sesongen, nå gjenstår det viktigste målet !

 

Kristian

 

Hei

Kan du fortelle litt mer om hvordan dette opplegget fungerer.

Det godt mulig jeg kan være med i støtteapparatet.

Hilsen

Bjørn Hofflund-Nystad

Bjørn Hofflund-Nystad

Kristian Hauglums bilde

Hei Bjørn

Setter stor pris på hjelp.

Vi kjører 2 biler fra Lillehammer, en hjul og service bil som kjører bak og en frontbil som skal "rydde vei".  Hjulbilen blir den viktigste støtten da ved eventuelle punkteringer må skifte av hjul gjøres raskt og rytter skal peses opp igjen til feltet. Her øsnker vi sjåfør og hjelpmann som har litt erfaring fra sykkelritt.

Frontbilen kjører foran å gir tegn til trafikk at sykkelfelt er på vei. I kryss , rundkjøringer og tettsteder er det viktig at trafikk blir oppmersom da vi ofte har meget høy fart og slik at vi slippet å bli hindret.

Det er bestillt hotel til følgemanskap fra Lillehammer.

Langebil kjører ikke fra Lillehammer , den kjører fra Oslo om morgenen den 26 til Minnesund og gjør klar for langing. Tar med mat og drikke fra Oslo. Dette vil bli klargjort av meg og må hentes før vi drar til Lillehammer på fredag ettermiddag. Kontakt med følgebiler er viktig for koordinere langingen.

Kristian

Hei igjen

Jeg stiller gjerne om dere fortsatt har behov.

Stiller gjerne i en av bilene fra Lillehammer.

Jeg har selv syklet Lill-Oslo 5 ganger pluss en del andre ritt så jeg kjenner litt til hvordan det foregår. Det får bli opp til dere å bestemme hvilken rolle jeg evt. skal ha.

Kan kontaktes på telefon 47416043

 

Hilsen

Bjørn Hofflund-Nystad

Bjørn Hofflund-Nystad

Kristian Hauglums bilde

Kjempe bra Bjørn. Da setter jeg deg opp på listen. Vil ha deg med til Lillehammer i enten hjulbil eller frontbil. Det er bestillt hotel rom til ryttere pluss følgebil. Vi avtaler nærmere i løpet av neste uke. Vi har biler tilgjengelig.

Supert. Det blir moro.

Bjørn Hofflund-Nystad

Hei

 

Bilen Jeg brukte på nordmarka rundt har ingen planer den helgen, så det er muligheter å låne denne. Den passer nok best til langing, siden tuta er ødelagt .Så, om det gjør det lettere for noen å stille, så er det bare å låne bilen(må hentes på eidsvoll, men vi kjører jo forbi eidsvoll på veien til lillehammer, så det burde ikke være noe stort problem. Eventuelt så kan jeg ta toget til eidsvoll og kjøre den opp for vedkommende.)

Espen Opheims bilde

Får dette avklart i helgen. Det er en passat stv.

Espen Opheim