Du er her

Resultat Randsfjorden Rundt (M50, 3. plass :-)

Josef Alfons Nolls bilde
Forum: 

 Takk til Heidi og guttene!

Jeg kom på 3. plass i min aldersklasse M50, bare slått med 1 min av vinneren. Det er jeg kjempefornøyd med. Takk for god hjelp underveis. Se alle resultater på http://timing.quick.no/RR 

  • 1 714 Rune Vegsundvåg   Skårer CK M50 Rekordpulje 10:15:00 03:39:02
  • 2 746 Iver Johansen           Skårer CK M50 Rekordpulje 10:15:00 03:39:36
  • 3 49 Josef Noll Sportsklubben Rye    M50 Klubblag Rye 14 08:30:00 03:40:03
     

Når det gjelder rittevaluering er det vel bare positiv etter en slik gjennomføring. Når jeg sammenligner delstrekninger så syklet vi raskere både på de først 50 km og fram til 100 km. Men så måtte vi betale for slitet, og snittfarten på de siste 50 km var på 41.9 km/t, mens Rune (og Rekordpulje) hadde 43.5 km/t snittfart. 

Raskere en rekordpulje på de første 100 km. Gratulere! Jeg er mektig imponert over innsatsviljen av alle lagdeltagerne. Stiller opp til det sier "stopp". Vi hadde også en mye bedre "ta med oss farten inn i bakkene" enn på Nordmarka Rundt.  

Men først og fremst er vi gode til å gi "alt for laget", og så har vi noen supergutter. Det var ja minst 5 man som la helt i teten fra start til mål, imponerende.

Takk for gjennomføringen

Josef (som hadde en slitsom dag på sykkel - litt forkjølet)

 

Gratulerer Josef! Veldig bra resultat. Vel fortjent etter meget god og sterk kjøring i dag. Kjempefornøyd også selv. Kåre og jeg deler 10. plassen i M40.

Pål

Svend Hoplands bilde

Hei!

Gratulerer alle sammen med kjempegod kjøring og flotte plasseringer av Josef, Pål og Kåre og mange andre!

For min del var dette det aller første sykkelritt (ever) jeg deltar i, så jeg visste ikke hva det innebar! Hadde problemer med å få i meg mat og drikke i den høye farten, og måtte desverre slippe ca halvveis.  KJørte alene i ca 4 mil (det var tungt i motvinden) før jeg fikk halen til Ottestad og da gikk det greitt inn til mål. Kom inn på 3:56:53, og det holdt til 4.plass i min klasse (M55), så jeg må vel være fornøyd med debuten?

Dette var kjempegøy og jeg satser på å holde følge mye lengre neste gang!

Hilsen Svend

Svend Hopland

Geir Pettersens bilde

Synes du bør være godt fornøyd, Svend! Du kjørte bra og holdt lenge, men får man ikke i seg mat så blir det ikke lett. At det var ditt aller første ritt kan jo også være litt av årsaken, det tar gjerne litt tid før man finner ut hva som fungerer på ritt. Noen klarer fint å spise i rulla, mens andre er nødt til å gå på halen for å spise. Det er også stor forskjell på hva man klarer å få i seg på ritt ift. på en bensinstasjonstopp på rolig langtur.

 

På Mjøsa Rundt går det litt roligere, så der bør det være enklere å få i seg noe å spise. Du (og helt sikkert de fleste av oss andre) bør "trene" på å spise i rulla på rullekjøringstreningene. Da finner du også ut hva du klarer å få i deg.

 

Ved nærmere ettertanke så kommer det ikke til å gå så veldig mye roligere på Mjøsa Rundt. "Litt roligere på Mjøsa" betyr faktisk LITT roligere. Vi legger opp til snittfart på 40 km/t.

 

Geir