Du er her

Randsfjorden Rundt

Forum: 

Dagens runde rundt Randsfjorden er den beste sykkelopplevelsen jeg har hatt med Rye20+! Vi syklet displinert, vi hadde høy fart, vi hjalp hverandre, vi har sluttet å lage luker, vi klarte å nå målsatt fart, vi forsvarte navnet vårt og med unntak av en som stakk fra oss syklet vi samlet i mål. Det eneste som kunne vært bedre var været, men at det til tider både regnet og haglet betyr jo bare at prestasjonene er større. For denne lag-prestasjonen var veldig bra, og den er ett resultat av alles personlige innsats!

På slutten var vi mange som var gode og slitne. Ketil ledet halen, han slapp seg til og med ned og hentet opp lagmedlemmer som hadde gitt alt. Fordi de som sitter i halen, de har gjort jobben sin og levert alt det de har til laget. Mer kan vi verken forvente eller forlange. At de klarer å komme til mål med laget viser jo hvilke stayer-evner som finnes hos oss.

Vel overstått til samtlige og husk trening igjen på tirsdag! :-)

Fredrik Nensin Bergs bilde

 Heisann.

 

Takk for nok en fin tur med dere i dag :-) Gleder meg allerede til Mjøsa R og T-O om bare forkjølelsen gir seg  og stemmen er tilbake til da.

Her er Garmin fila fra i dag,  (med en litt stressa forkjølelsespuls) .

 connect.garmin.com/activity/34952107

Hello folkens

Dette var virkelig et godt stykke Teamwork:) Idag var vi et ordentlig lag, og vi tok vare på alle inn til mål.

Nå er sykkelen vasket, og gjort klar til neste trening.

Før jeg kom til dere, hadde jeg STORE betenkeligheter med at jeg skulle klare styrkeprøven, men nå gleder jeg meg og vet at vi sammen skal få være med på årets vakreste eventyr

Dette var meget bra dere! Vi starter som et lag og triller i mål som et lag. Vi hjelper hverandre og taklet i tillegg værgudenes gaver.  Jeg gleder meg til DSSP. Takk for en artig opplevelse!