Du er her

Imponerende innsats i VR av Petter...

Stig Christiansens bilde
Forum: 

Gratulerer med 4 plass i Vestfold Rundt Petter.

3 plass i din klasse...

 

Godt kjørt med RR i beina fra dagen før...

 

 

Marius Jørgensens bilde

Gratulerer med nok et knallsterkt resultat. Sinnsykt bra! Under 11 minutter bak Rye XP vitner om svært høy fart i årets fellesstart i Vestfold Rundt.
 

Telemark Tours neste ;-)

Dette er jo veldig bra Petter! Gratulerer med strålende innsatts. Går for seier på lørdag da, når du har et helt lag i ryggen?:)

Petter Thoresens bilde

Det var med noe usikkerhet jeg stilte til start i Horten i går. Jeg kjente utvilsomt Randsfjorden Rundt fra dagen i forrveien, løypa var ukjennt og det var lite kjentfolk i feltet. Med naturlig beskjedenhet stilte jeg med opp relatilvt langt bak i det ca 200 mann store startfeltet (fellesstarten var seedet opp i 3 startpuljer).

De første kilometrene gikk rolig for seg med master i front. For min del var det i alle fall godt å få litt varme i de stive beina. Etter ca 15 km kom den første ordentlige bakken. Jeg var oppmerksom på at dette kunne være stedet ting ville skje, og forsøkte å manøvrere meg oppover i feltet tidlig i bakken, samtidig som jeg fulgte med fronten. Ca 50 meter lenger oppe i den relativt bratte bakken så jeg at bruddet gikk. Av det jeg kunne se, var det mye sterke ryttere med i bruddet, og instinket mitt sa at jeg måtte være med her. Det var en hard jobb å støte seg opp til bruddet fra en dårlig posisjon, med med full spiker gikk det akkurat.

Etter en del støting og luring, samt en ekstremt hissig Øysten Pettersen, greide vi tolv å samle oss og sette opp en god rulle. I lange perioder kjørte vi hardt og effektivt, og økte bra til feltet bak (etter ryktene hadde disse større problemer med å sammarbeide). I perioder var vi riktignok kun fem mann i rulla vår, men den gode farten ble stort sett opprettholdt.

Mot slutten økte lure-faktoren naturlig nok betraktelig, og farten gikk ned. Opp fra Holmestrand var det en ekstremt bratt bakke (vi møtte flere fra tur-klassen som faktisk gikk av sykkelen). I denne bakken var det to mann som greide å støte fra oss andre, og tross iherdig innsats greide vi aldri å ta de igjen. I ettertid ser jeg at disse to ble diskvalifisert pga brudd på veitrafikkloven...

 

Oppsummert var dette en utrolig slitsom men morsom opplevelse, og med god samvittighet holder jeg meg borte fra sykkelsetet i dag. Sees på trening i morgen!

 

Petter

Marius Ronheim Heiers bilde

*Bøyesegisykkelstøvet* :D Helt konge! NC neste!

Kristian Hauglums bilde

Mannen er klar for større utfordringer. Husk Fostervold begynnt med sykkel etter fyllte 30 og har vel NM gull og VM deltakelse

Magnus Müllers bilde

Jeg er helt enig.

Petter, du burde begynne å kjøre NC, og skal det da bli noe sving over det, bør det være i en annen klubb.. (dessverre..)

 

Men vent til etter 26.06 ;-)