Du er her

Følgebiler og matkasser

Hanne Eldbys bilde

Hei alle sammen - nå er det under fire uker igjen :-)

 

Vi har to følgebiler med sjåfører til matkassene. Kristin stiller med én og Harald med matkassebil nummer to. Men: Vi trenger teknisk bil med minst to personer. I alle fall én av disse må kunne skifte hjul og bytte slanger og bremseklosser. Kjenner du noen som kan tenke seg å gjøre denne jobben? De som hjelper oss vil få dekket hotell og godtgjøring for kjøringen, samt litt diettpenger. Bilen må helst være under 160 cm lav, men bil må vi ha - så har vi ikke annet så duger en som er høyere også. Det må også være plass til ekstra hjulsett.

 

Så er det matkassene; vi skal ha like matkasser og i samme størrelse for å gjøre det lettere å stable inn og ut av bilene. Alle kjøper sin egen kasse og frakter den opp til Trondheim. Kassene kjøper du på Clas Olson, Det er Hammar Plast, oppbevaringskasser, SmartStore TM Classic, med målene 50x29x36 og koster 119 kroner.

 

Følgebilsjåførene er en viktig ressurs for laget, og vi håper derfor at de også kan delta på lagsmøtet som vi må ha om et par uker. Vi tenker at vi skal ut og spise pizza, tidspunktet kommer vi tilbake til ganske snart.

 

Er det forresten noen som har eller vet hvor vi kan få tak i/lånt ekstra hjulsett?

 

Hanne :-)

31-1445-1 31 50x39x26 119,00 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Det kan være greit å ta med en Maxim-drikkeflaske  (0,7l) til Clas Ohlson. Disse flaskene skal akkurat kunne stå oppreist i boksen.

Ser nå på Styrkeprøven sin side, at følgebiler må meldes på. Hvordan gjør vi det?