Du er her

Er det noen i denne gruppen som har lyst til å være med å sykle Lillehammer – Oslo?

Forum: 

Lille 35 har vokst seg veldig stor i år og vi har bestemt oss for å dele inn i mindre grupper. Tidligere har det vært snakket om Lille 38, Lille 35 og en Lille 33, men vi har ikke konkludert med noe fast ”kilometer- i- timen-mål”. De to raskeste gruppene er forholdsvis store, men det er ikke så mange i den roligere gruppen. Vi ønsker derfor å sjekke ut om det er noen i de andre gruppene som har lyst til å slenge seg med her.

Det ryktes at det er noen som trener sammen med 20+ som kan tenke seg å sykle Lillehammer – Oslo. Hvis du er en av dem, ønsker vi deg velkommen til både å trene og sykle rittet sammen med oss. For å bli kjent med hverandre er det viktig at vi bruker de fire neste uken til å bli kjent og drille kjedekjøring.
Høres dette spennende ut? Møt opp på treningene til Lille 35, se aktivitetskalenderen for tid og sted. På hver trening deler vi inn i nivå 1, 2 og 3. For å skaffe en oversikt over hvor mange som kan tenke seg å være med i nivå 3 gruppen, er det fint om du enten svarer på dette forumet eller sender en e-post til may.kristin.haugen@hotmail.com eller SMS til 97745057.
Jeg kommer ikke til å være på treningen tirsdag og torsdag denne uken, men spør etter Lars-Åge hvis du har spørsmål.