Du er her

Bagasje transport Skien til Oslo på søndag

Kristian Hauglums bilde
Forum: 

Hei

Vi må få faktet bagasjen vår fra Skien til Oslo på søndag. Bagasjen kan legges igjen der vi skal overnatte slik at de trenger ikke å være der når vi drar.

Hvis det er noen i Rye som ønsker å kjøre Telemark Tours med Tempoen, dekker vi kjøring og overnatting hvis de kjører bagasjen tilbake på søndag.

Hvis vi ikke får noen til å hente bagasjen må vi sende den med bussen. Dette koster 220,-  per kolli og noen må ta den i mot i Oslo når den ankommer.

Kristian

 

 

 

først, vi må ta bort den forhåndsvisningen av alle poster.. glemmer det annenhver gang og må skrive alt på nytt:)

 

Jeg kan sikkert kjøre tilbake på søndag. Jeg må uansett få inn en svømmeøkt til denne uka, så jeg kan ta det i Oslo mens jeg venter på at dere får syklet tilbake. MEN, jeg har ikke bil, så om jeg skal kunne kjøre så må noen kjøre bil ned på søndag. Jeg er da også avhengig av å kunne ha med sykkelen på/i denne bilen, så et sykkelstativ/henger hadde nok vært greit å ha. Jeg vil gjerne sykle opp med dere på søndag, så om det ordner seg på annet vis så hadde det vært kjekt, men det er ikke noe stort problem for meg å kjøre, siden jeg har annen treneing jeg uansett burde få unnagjort.

 

-Henrik

Cato Roknes bilde

Morten og Ken har snakket om at de muligens må jobbe litt senere på fredag og komme etter med toget. Forslaget da hvis det er riktig er at en av de kjører en bil ned til Skien på fredag som kan brukes til bagasjetransport tilbake på søndag. Eventuelt kan en av oss andre kjøre denne bilen ned på fredag.

Slik jeg ser det mangler vi bare en bil av en viss størrelse (stasjonsvogn, SUV, varebil)

 

Cato

Petter Thoresens bilde

Det er ikke noe problem for meg å ta bilen min ned på fredag i stedet for buss. Da kan jo du kjøre denne opp igjen. Haken er eventuelt at dette er en Corolla, med de plassbegrensniger det måtte medføre. Med nedlagte bakseter blir det endel plass, så dersom det er snakk om en liten bag x 20 burde det gå greit. Er det mer som skal være med, blir det imidlertid fort litt trangt...

Kristian Hauglums bilde

Folkens !

Det er uheldig at en som er med på samlingen ikke får syklet hjem på søndag. Er det ingen der ute som vet om noen som er i området eller kjører forbi Skien i løpet av søndag ???  Folk som er på hytter, campingvogn, båter, etc.  Tempoen betaler selvfølgelig for tjenesten. Eventuelt noen som kjenner en student , en bror, søster, nevø , niese, sønn, datter, far, mor , bestefar, bestemor, onkel, tante, venn, venninne  som kan kjøre tur retur på søndag?? Det er totalt 280 km tur retur så unnagjort på 4 timer og ikke avhengig av å være i Skien når vi drar. Vi betaler kjøregodgjørelse og "lønn" for oppdraget. Folkens vi er avhengig av dugnads ånden for at dette fantastiske laget vi har blitt skal fungere optimalt ! Så alle sammen se hva dere får til

Kristian

 

Jeg har en kompis som kan kjøre, men har kun en liten Saxo, så er litt usikker på om det er plass til alt, men tar vi sjansen, så er det en mulighet.

 

Mvh.

Morten

Marius Jørgensens bilde

Jeg har snakket med en venninne som skal til Skien i helgen for å treffe familie. Hun har ikke bil, men hvis hun bruker min bil og jeg fyller tanken, så har hun sagt seg villig til å kjøre :-)
 

Hun kan hente bagasjen på Sportellet kl. 12 på søndag. Vi kan hente bagasjen kl. 21 i Oslo på et sted vi avtaler senere. De som ikke kan hente bagasjen sin kl. 21, søndag, kan hente den på dagtid mandag (9-17) på Helsfyr (Østensjøveien 16 / illusion.no) eller få den på første trening etter samling.
 

Jeg har en Passat stasjonsvogn, så alle må pakke lett om vi skal få med oss alt (20 kofferter går ikke!!!).
 

Jeg må ha beskjed om vi skal gå for dette asap.

 

Kristian Hauglums bilde

Hei Marius

Dette ser ut som den beste løsningen. Da går vi for dette. Takk

 

Kristian

Marius Jørgensens bilde

Den er grei :)