Du er her

Oppmøte på trening

Nils Jørgen Mittets bilde
Forum: 

Med fare for å kaste stein i glasshus skal jeg være litt streng.

 

Både på søndag og i går var det labert med folk på trening. Ikke noe problem i seg selv så lenge det trenes, men de tempodragene vi kjører er viktige treninger. jeg skjønner at folk både har litt trøtte bein og er fornøyd med siste dagers innsats, men vi er inne i en periode nå hvor vi skal være slitene. Det er litt for tidlig å begynne å slippe opp på treningsmende enda. Vi skal holde trykket inn mot MR nå, for så å slippe opp mot DSSP. Korte harde økter med mye hvile innimellom er stikkordet.

 

Ersatter du treninger med laget med f-eks bakkedrag osv så er det selvsagt en fin erstattning, men det er nå en gang hyggelig å være mange. Det er også lettere å presse seg det lille ekstra når mannen forran er bittelit sprekere enn deg. Alltid viktig med motivasjon:) Når det er sagt er det selvsagt viktig å lytte til kroppen.

 

Torsdag er det rullekjøring. Geir tar den. Undertegnde har ikke-sykkel planer. Søndag er det derimot en viktig langtur det anbefales å vær med på.

 

Nils Jørgen

 

Kristoffer Bugges bilde

Ja, var litt tynt i rekkene i går, uten at det gikk på bekostning av kvaliteten. Jeg vil gå så langt som å si at de som ikke var der i går, heller ikke har sjans resten av sesongen! Alle som var der i går tok nye steg og ligger nå godt foran dere andre som ikke var der.. hehe ;-)

 

...for lettvekterne som Kåre og undertegnede var det også innlagt ett kakestopp etter siste draget. Viktig å få opp match vekten!

Sees på torsdag

 

Nils Jørgen Mittets bilde

Ingen tvil om at det var et sjakktrekk å legge pausene mellom tempodragene til et utendørs barneselskap med kaker, boller og brus. Behovet for Maximbarer ble plutselig borte.

 

Nils Jørgen

Eivind Bjørneruds bilde

Hei

På søndag så går rittet Hurdalsjøen rundt. Knut og jeg hadde tenkt til å være med der, er det noen flere som også har tenkt det samme?

Jeg og Knut kjørte bakkedrag i Grefsenkollen i går så det var bra trening, men jeg skjønner godt at det er viktig å stille på treningene.

Hilsen Eivind

Nils Jørgen Mittets bilde

Hmm.. ritt samme dag som vi skal sykle der?

Er det fellesstart med mange deltagere? I såfall kan det hende vi bør legge langturen til Minnesund om Sørum og Eidsvoll i stedet.

 

Anyways. Ritt er bra trening. Kjør på.

 

Nils Jørgen

Kristoffer Bugges bilde

Eivind Bjørneruds bilde

Ja, det er fellestart. Jeg vet ikke hvor mange påmeldte det er, men håper det blir en del. En kort løype på 68 km, med en helt horribel bakke... Håper flere blir med, for det er ritt med mye fart og spenning.

 

Eivind

Jeg er for tiden syk, men hvis jeg kvikner til i løpet av nærmeste fremtid tror jeg at jeg blir med.

 

Johan Haugseth

Kenneth Antonsens bilde

Jeg ble påkjørt av en bil,under trening mandag. ( kødden stakk av i tillegg). Er ganske forslått, og trenger et par dager før jeg er klar.

 

 

Espen Unaass bilde

 Kjipt å høre... Men godt du ikke har knekt eller brekt noe? Er det håp for sykkelen?

Kenneth Antonsens bilde

Ja, som du sier bra at man ikke har brukket noe, og i det store og hele er i live.

 Men gaffelen er ikke helt i form.

 Ramma er også sprukket/knekt.

Så det er relativt deprimenrende for å si det mildt.  er også en hel haug med andre mer overflate skader osv, som jeg selvfølgelig helst hadde vært foruten.

Men jeg er igang med forsikring og politiet.

Så vi får se hvordan dette går.

Vi sees forhåpentligvis på trening.

Kåre Furulunds bilde

Hei Kenneth.

Ønsker deg en god bedring, og håper du snart er tilbake. Håper kødden blir tatt.

Kåre

 

Det var synd å høre at du har fått såpass hard behandling i trafikken.

Du er savnet og jeg håper virkelig du får ny sykkel raskt slik at du kan bli med å sykle DSSP! Vi har ikke råd til å miste noen på laget og spesielt ikke vår beste og eneste nøkkel inn til Fjordlands skattekammer.

Johan Haugseth

Kristoffer Bugges bilde

God bedring til syklist og for sykkelen høres det ut som den har sett sine bedre dager. Håper virkelig å se deg snart igjen på trening og ikke minst på start i Trondheim!