Du er her

Scenebetennelse? Overbelastning?

Espen Unaass bilde
Forum: 

 Etter at jeg skiftet bort karbonsetet på sykkelen har ikke ting vært helt som det skal for meg, uten at jeg har funnet ut av hvorfor.

 

Den siste uken har jeg merket smerter i bak-lårene, de har blitt kraftigere og kraftigere og har nå forplantet seg i muskelen/scenen bak kneet. Spesielt på høyre bein.  

 

Er det noen som har noe "erfaring" med dette? På en måte kjenner jeg at det er svært ugunstig med en scenebetennelse/overbelastning nå sånn rett før DSSP. 

 

Under Telemark Tours i dag har det blitt riktig så ille... :/

 

Willy Hugo Nordness bilde

Skummelt med medisinsk diagnose på nett, MEN det høres kjennt ut ja !

Hamstringsmusklatur med krampetendenser, eller med en dyp spenning er mitt tips her.

Musklatur bak på lårene er både mange, lange og store, et problem her og det  kan lage  krøll både nedover og oppover faktisk .. Det ene sliter i det andre.

Mitt tips er å bruke en Naprapat til å "gå over" Hamstringen, vil tro du gjerne får nåler rett i og dypt i området, noe som IKKE er direkte godt, men utrolig effektivt!

Finn gjerne en Naprapat som fortsetter med strøm ved neste behandling, rein masasje hjelper ikke da dette blir alt for overfladisk på slike store musklegrupper.

La han/henne gjerne vise deg rett tøyemetode for akkurat de rette musklene bak på låret og drit i de fjollete artikklene hos Olympiatoppen som sier at tøying bare er tull :-)

 

* dette er mitt tips, ikke ta det som en fullverdig medisinsk vurdering ............ men som et forslag!

~Fuji~

Erik Skoglund Nilsens bilde

Hei.

Jeg byttet ut mitt sete og satt på et carbon sette og fikk det samme. Fant ut at høyden på sette ikke var den samme. Fikk justert dette og alt ble bra.Skal ikke mange mm til.

Erik

En kan også utvikle scenebetennelse ved å reise på for mye teater og kulturarrangementer.
 

Kom deg opp på sykkelen og ut på trening  istedet!

 

Johan Haugseth