Du er her

Flott tur til Telemark

Runar Brocks bilde
Forum: 

Jeg vil gjerne takke ledelsen i laget for et flott arrangement i helgen. Enkelt og trivelig overnattingsted med hyggelige mennesker og flotte sykkelopplevelser.

Vi som var med fikk et løft med hensyn til å kjenne hverandre bedre på laget. Helt utrolig at vi også klarte å holde gjennomsnittsfarten under 30 tallet hjem i dag.

Flotte plasseringer i Telemark Tours, vi markerte oss på resultatlista.

Kristian Hauglums bilde

Takk alle sammen for en helg med fantastiske sykkel opplevelser. Lag tempo trening fredag, Telemark Tour lørdag og knall tur hjem til Oslo i dag i sol og medvind. Tempoen satt farge på rittet med 3 plass totalt og klasse seier til Petter, klasse seier til Sven Ove, og mange pall plasser. Pizza restauranten med "all you can eat buffet" for 99,- tror jeg ikke hadde budsjettert med 15 Rye karer som skulle fylle karbo lager....

Kristian

Marius Jørgensens bilde

Syns jeg så Runar som klassevinner også jeg :-) Mange fine plasseringer!
 

Takk til alle for en fin-fin helg! Supert opplegg, supert vær, flott naturopplevelse, gode resultater og en kjempegjeng som deler den felles interessen i sykling. Er en bra oppskrift på suksess det ;-)

 

Jeg får henge meg på her. Dette var en virkelig bra sykkelopplevelse. Kunne ikke vært stort bedre vær eller gjeng å sykle med. Dette var rett og slett moro!:)

Jeg er også enig med Runar at det var godt at vi klarte å holde en rolig langttur på rolig langtur tempo;) Man blir kanskje ikke utslitt, men det er heller ikke poenget.

 

Snakkes på tirsdag:)

Marius Jørgensens bilde

Fant noen bilder fra Telemark Tours. Her er klassevinner, og 3. mann totalt, i samtale med resten av topp 3, om jeg ikke tar helt feil.
 

Her er begge bildeseriene som ligger på Varden.no:

Bildeserie 1
 

Bildeserie 2