Du er her

Sykkeltur er ikke det samme

Forum: 

uten VG!

 

Det verste er jo at det ikke har regna i Oslo, var bare oppi dalen der vi sykla det har regna ifølge de jeg har snakka med når jeg kom hjem. Skal uansett ta med regnjakke på trening fra nå av om jeg ser skyer på himmelen når jeg drar hjemmefra, samme hva Yr sier:)

 

Hvordan var det på Mjøsa rundt? fant ikke noe info på nett.. Gikk det bra med alle? lært noen triks til rulla? Håper alle fikk en bra gjennomkjøring og at dere unngikk regnet:)

Willy Hugo Nordness bilde

Du vet jo det Mr.Holum, Metreologer er vel sansynligvis den eneste yrkesgruppen som for godt betalt for å prate tull, tøys og løgner, en drømmenjobb må det være, en jobb totalt rensket for kvalitetskontroller eller annen kontroll for den del, i de aller fleste yrkesgrupper her i verden så ville folk fått sparken på dagen hvis de gjorde såpass elendig jobb som det en  Metreolog gjør !!

I tillegg så har de "metervis" med grøtete bortforklaringer når som vanlig 99% av jobben deres NOK en gang ikke ble utført, mener bestemt at de like godt kan holde kjeft i stedet for å spå svada år etter år ..

Om VI ble våte vi også?

Altså vi i ææææ, lille 38-39-40 !!

JA !!

~Fuji~

Cato Roknes bilde

På Mjøsa regnet det 5 timer av de 5t og 55 minuttene vi var ute og det til tross for at forb.... YR meldte 0,1mm nedbør og litt sol utover dagen. Det eneste trikset vi lærte eller fikk frisket opp var å hate meteorologer. Vi lærte også at det ikke er noe lurt med sykkelanging i nedoverbakke og at det er vanskelig å gire/drikke/spise når hendene ikke virker.

Ellers en fin tur

 

Cato 

 Mjøsa var sliiitsomt, men når det er sagt er det ikke så ille for Cato at det er vanskelig å spise, gire, drikke eller what ever når han har bein som kunne tatt turen helt til Oslo. Han var kjempesterk og kjørte drit bra, bra for laget, synd for 14t. Men ellers super tur, og litt problemer med å bremse og etter hvert....

C.

Cathrine

Tarjei Lægreids bilde

Resultatene er tilgjengelig her http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=20643

 

Takk til alle som bidro fra Tempoen!

Marius Jørgensens bilde

Etter å ha sjekket værmeldingen i morrest, bommet jeg totalt på påkledningen i dag.
 

Heldigvis hadde vi valgmuligheter(i motsetning til deltakerne i Mjøsa Rundt), tok til vettet og snudde etterhvert.
 

Stian: Joda, trykksverten setter seg godt den.
 

Henrik: Håper du fikk god nytte av sportsbilaget. Jeg måtte bare suse av gårde før jeg ble til is.
 

Takk til mine "Two partners in crime" som bidro til å holde trykket oppe hele hjemveien :D
 

http://www.mkj.no/dagen-er-ikke-den-samme-uten-vg

Stig Christiansens bilde

Ser ut som jeg hadde flaks som måtte jobbe idag.

 

Syns alle har vært ute og fryst idag. Får ikke håpe de som syklet mjøsa blir syke nå.

 

stig