Du er her

Mjøsa rundt

Espen Narums bilde
Forum: 

Takk for turen i dag, selv var jeg særdeles sliten da jeg slapp meg bak på halen litt sør for Hamar. Tok vel en time før jeg følte at jeg hadde noenlunde kontroll igjen og kunne sitte med inn uten altfor store problemer. Utrolig sterkt av de som satt foran hele runden og dro oss inn til en respektabel tid med tanke på motvinden opp til Lillehammer.

Men været da, hvordan er det mulig å bomme slik som yr.no gjør? Jeg sjekket nettsiden deres i dag tidlig hvor de lovte minimalt eller ingen nedbør. Jo takk, har sendt mail til dem i ren frusterasjon og lurt på hvordan det er mulig. De meldte for øvrig opphold i Trøndelag under styrkeprøven i fjor også, alle husker hvordan det ble......

 

EspenN

Hjelpe- og halerytter

Håvar Kvisbergliens bilde

Takker for turen og jobben som ble gjort i front. Respektabel tid synes jeg med tanke på hva de andre lagene kjørte på. Omkjøringen ved Minnesund tok jo også litt tid jmf fjoråret. All ære til dere som dro oss inn! For u.t ble det et kurs i å holde ut med stifflegs! Kommer sterkere tilbake!

Jon-Ivar Lunds bilde

 Jeg slutter meg til takkingen. Det var bra kjørt, og vi fikk minst to klassevinnere ifølge den foreløpige resultatlisten.

 

Det ble vel en øvelse i et eller annet for de aller fleste tenker jeg. For min egen del ble det mye anaerob jobbing siste 30km da nesa tettet seg for nte gang, og da hadde jeg allerede overskredet anbefalt inntak av Otrivin. 

 

Stoppen på Lillehammer var særs effektiv (to minutter?). Vi bør klare dette under DSSP også. Da sparer vi kjapt åtte minutter.

 

Jeg er også fornøyd med følgebilen. Fint å ha en bred firkantet kloss å kose seg bak etter å ha bommet litt på pissetimingen.

 

 

 

 

Linux Registered User # 195305

Tommel opp til hele laget!!
Synes det ble kjørt veldig fornuftig og bra opp til Lillehammer. At været ikke lot det gå fortere i medvinden får vi uansett ikke gjort noe med, så alt i alt en bra gjennomkjøring.

Støtter utsagnet om følgebilen, helt glimrende å kjøre bak. Bakkene opp fra Brummundal gikk i 38 km/t. Fant etterhvert ut at det nok var i overkant. Kjørtte med sure bein, og kramper fra Hamar og til mål. Dersom det på et senere ritt blir aktuelt å kjøre seg opp til feltet vil jeg nok bruke litt mer tid......

Et par ting jeg aldri kommer til å glemme fra turen er Martins mer eller mindre vellykkede forsøk på å få drenert blæra i bakkene opp til Lillehammer. Så flot ut når slangen kom frem, men resten forbigår vi i stillhet.......
Ansiktet til Espen i det han slapp seg bak på halen sitter også klistret på netthinna. Ethvert spedbarn ville blitt helt vill av å se slikt noe. En hel barneporsjon (ok da en liten en i allefall) med havregrøt smurt utover kinnet. Her var det fritt frem til å forsyne seg. Mange kunne nok kjørt inn på den næringa de kunne skrapt til seg der :-)

 

En ting vi nok kan ha i bakhodet til DSSP er:
Det er ikke alltid lettere å ligge på halen!  Selv om beina er tunge, så er det mulig å være med i rulla. Etterhvert som det blir lite folk igjen foran, blir det stor slitasje på de som er der, mens mange seiler inn på halen. Jeg er ikke ute etter å klage på at folk bruker halen, jeg var der selv ved flere anledninger.
Jeg synes vi hadde litt mange ryttere bak til tider, og jeg tror flere av de var i stand til å bidra i rulla i kortere eller lengre perioder. Laget som helhet vil kunne kjøre fortere, dersom flere er med og bidrar.
Gudbrandsdalen er lang, og der blir det rikelig anledning til å bidra i rulla, og å ligge på halen når man måtte trenge det. Halen er dog ikke noe blivende sted, bare en mellomstasjon før man er inne i rulla igjen!

 

Forresten tenkte jeg å begynne som meteorolog:
26 Juni blir det ........vær og ..........vind, med andre ord ............ forhold for alle som skal sykle Trondheim Oslo (en slik værmelding kan man i allefall ikke skytes for....

Stian Gjones bilde

Hei Hei alle sammen.

Støtter meg til alle takk OSV.

Jeg er ening med Geir Ove. Halen er intet blivende sted. Ned å prøve å hente seg inn , og så opp igjen. Skal vi klare målet om 15.59 må flere være med i rulla. =) 

Takk igjen alle sammen.  Det ble jo en fin tur selv med litt regn og motvind Litt justering om 14 dager så er vi der. =) =) =) =).

Sykkel hilsen Stian.

Vennlig hilsen
Stian Gjone

Espen Narums bilde

Halen er intet blivende sted blir det sagt, og det er kanskje riktig. Det som da er viktig er å legge seg på halen for å hvile tidligere enn det jeg gjorde under Mjøsa rundt. Når jeg gikk bak var jeg helt tom og hadde ingen mulighet til å hente meg nok inn slik at jeg kunne gått fram igjen senere. Under styrkeprøven i fjor la jeg meg bak og hvilte før jeg gikk tom slik at jeg kunne bidra foran i siste del av rittet og det fungerte bra. Så vidt jeg vet gjør 14-timern det slik at der MÅ alle bak på halen for å hvile/spise etter å ha ligget i rulla i 20 min(?), men dette er vanskelig å gjennomføre hos oss pga antall ryttere. Vi er nok også mer ujevnt besatt enn 14-timerslaget.

Når du er sliten er det tungt å ligge på halen ja, men det er uansett lettere der enn foran i rulla.

EspenN

Håkon Wattums bilde

Alikevel flott kjørt fra Brummundal og inn tross regn og humpete vei langs Mjøsas østbredd. Dog ikke så ille som i en ekte klassiker.  Takk for god innsatsen helt inn :-))glatt på våt brostein

Håkon Wattum

Martin Olafsens bilde

Takk for en fin tur folkens!

Har kjøpt meg tape for å forsterke overgang slange og... vel nok om det! Håper på mer vellykket drenering under DSSP. Må ha hatt svært alvorlig realitetsbrist ved målpassering da jeg trodde at jeg satt helt foran i rulla ved målgang. Står oppført med slutt-tid 7.10 i resultatslisten og regner med at jeg derfor har hatt svært livaktige hallusinasjoner grunnet feilblandet XL-1 eller liknende..

Martin

Marit Wefling Storengs bilde

Jeg var så heldig å få en gel fra en rye-rytter fra lille 35 (tror jeg), og apropos skumle bivikrninger fra feilblandet XL1, så lurer jeg på hva den inneholdt.... Iht resultatlisten kom jeg ikke i mål engang, så jeg må ha kollapset et sted før Minnesund og drømt at jeg klarte å fullføre:-) Har sendt en e-post til Feiring IL og hørt om de har funnet meg i en grøft, men foreløpig er det hele et mysterium:-)

Ellers må jeg beklage mitt lille utbrudd som fant sted i en bakke i Tangen-området, hvor noen av hestene på laget fant ut at vi skulle kjøre forbi et annet lag. Dette var jeg ikke helt enig i, i alle fall ikke da beina sa stopp og en av hestene ropte at vi måtte skru opp farten (fortsatt i oppoverbakke....) Dette medførte sure bein som sa stopp, luke, og en sinna Marit som kom i skade for å nevne (les: skrike) et ord som ikke hører hjemme når vi er ute på tur og "koser" oss:-) Takk til den som fikk meg ut av den svarte skyen jeg da befant meg i og gjorde meg oppmerksom på at jeg var på god vei over i motsatt kjørefelt og at det var en bil på god vei mot meg...

Det ble etterhvert litt tungt i rulla, når vi bare var en ca. ti stykker igjen. Det var flere som sa fra underveis at det gikk litt fort i oppoverbakkene, men når Anton er borte, danser hestene på sykkel'n... Jeg regner med at vi sykler litt mer kollektivt fra Trondheim til Oslo om to uker, og ikke hekter hverandre av. Var vel noen som brente en del unødvendige krefter ned Brøttumsbakkene for eksempel, der kunne vi med fordel ha fortsatt rulla.

Men, takk for turen alle sammen, alt i alt må vi jo si oss fornøyde!!

Marit W. Storeng

Hallo folkens!

Takk for turen rundt pytten:-)

Ja  etter tempoøkta torsdag våknet jeg fredag med høy feber og en hals som ikke var bra desverre da tenkte jeg ingen MR:-( men følte meg noe bedre lørdag kveld og så på yr at det skulle bli ok vær så tenkte jeg får prøve.

Var med bra til Lillehammer men kjente det kostet fikk høyere puls en vanlig etter en noe kjapp matstopp på Lillehammer, synes jeg bør være 3min på DSSP, så startet det blå laget rulla følte vel at vi startet noe fort med en gang da, jeg tenkte her skal tapt tid til Lillehammer tas igjen med en gang:-) jeg snakket med noen rundt meg om de synes dette gikk får fort eller om det var min dagsform som ikke var topp?flere sa de synes det gikk litt fort i noen bakker spurte da om vi kunne senke litt fart i rulla i bakker men det ble ikke gjort da ble jeg fort stiv hver gang jeg kom frem i front så jeg gikk bak på halen spiste og drakk og prøvde å komme frem igjen neste gang men kroppen føltes ikke bra desverre kastet innpå et parr ibux også men det ble en kamp frem til rett etter tangen da kom vel sola frem igjen og jeg fikk varmen tilbake kom meg gradvis til hektene igjen og prøvde spesielt og muntre opp våre sterke damer at nå måtte de ikke slippe laget dere er sterke gratulerer damer jeg bøyer meg i støvet,,jeg gikk frem ved minnesund og bidro det jeg hadde igjen inn til mål gratulerer til laget og spesielt dere som orket ligge mye fremme håper og tror jeg er mer å se der fremme poå DSSP og jeg vil si i forhold til de andre lagene så er vi i rute. Igjen takk for turen vi sees på trening!

Fred

Fred T.