Du er her

Oppsummering av Mjøsa rundt

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Hallo alle sammen!

 

Først av alt - tusen takk for rittet i går. Det var kjempebra at vi fikk denne erfaringen, det gikk ikke knirkefritt, men vi kan få det mye bedre til på Trondheim - Oslo! Alle sammen gjorde en veldig bra jobb i går, og noen gjorde en eksepsjonelt god jobb. Først og fremst Jørn og "hjelperytterne", som ikke ga opp og kom i mål sammen med oss. De kjørte faktisk så godt en stund at jeg trodde at rulla skulle bli slått av halen da vi andre sto og byttet slange på punkterte dekk. Så totalt sett klarte vi altså målsettingen - en akseptabel tid og alle i mål :-)

 

Men selv om alle kjørte godt, så klarte vi ikke samhandlingen mellom hale og rulle. Det som nå blir viktig er å være helt klare på hvordan vi gjør det på Trondheim - Oslo.

 

Ellers hadde vi to andre problemer; vi kjørte for hardt i oppoverbakkene (som både var årsaken til problemene mellom rulle og hale, men som også vil skape problemer for flere hvis vi skulle sykle lengre) og vi hadde for mange punkteringer og røkne eiker. Her må alle gå grundig over utstyret før Trondheim Oslo. Selv om vi har med oss teknisk bil, så mistes det tid. Og ideelt sett bør vi klare oss helt uten hjelp.

 

Jeg har nok en følelse av at i alle fall jeg som lagleder ikke er tydelig nok på hvordan vi bør kjøre. Og egentlig er i alle fall jeg for min del mest opptatt av at alle skal bli fornøyd med det vi får til. Men da må vi diskutere hva vi vil og hva som skal til for at vi får det til. Så kom gjerne med innspill her på forumet om hva du mener. Og så får vi fortsette diskusjonen i lagsmøtet.

 

Og nå er det bare 12 dager igjen, og jeg gleder meg innmari :-)

 

Hanne :-)

 

Inge Sundbakkens bilde

Hei-hei.

Jeg trodde vi snart hadde lært og ta det med ro i motbakkene og bruke den stemmen vi har hvis vi har noe pust igjen til den :-)

Det får bli agenda nr 3 i morgen :-)