Du er her

Bilder Mjøsa Rundt 2010

Forum: 

Jeg fikk tatt noen bilder fra hjulbilen på søndag og de ligger her:

http://www.flickr.com/photos/49792389@N04/sets/72157624151151665/with/4700415485/

-glenn-

Erik Øystein Johansens bilde

Utrolig bra bilder! Har du ligget på taket av bilen og tatt dem???

 

Også fin dokumentasjon av en bilist i en hårreisende forbikjøring når dere holder på å kjøre forbi Frøy-laget. JD 39938 burde få en liten smekk på fingrene for den prestasjonen  ;-)

 

Ellers så er det en rytter som ligger i veibanen der man tar av fra RV4 etter Gjøvik. Hvordan gikk det med vedkommende? Håper ikke noe alvorlig?!?

 

Sykkelhilsen Erik J.

Morsomt å se bilde av seg selv ligende i veibanen. Ikke fullt så morsomt med resultatet av velten. Brudd i lårbenet og 6-8 uker uten å belaste foten, noe som  betyr at jeg vil være på (rullestol)hjul i tiden fremover.  Bra jeg ikke ødela for noen andre i gruppa. Jeg er ikke i 16 timers gruppa, men startet der da det kun var noen få påmeldte fra gruppe 17. Følgebilen gjorde jobben sin, stoppet og spurte hvordan det gikk. Jeg sa at det gikk bra og at jeg klarte meg og ga de beskjed om å kjøre videre.

Med hilsen

Sverre

Håvar Kvisbergliens bilde

Supert at du stiller opp på servicebilen og i tillegg tar bilder. Får også takke for at jeg "ikke fikk lov" til å slippe feltet en time før mål. Da hadde jeg tenkte mye negativt en periode og litt coaching hjalp stort!!

PS! Tror kanskje ikke hardintervallen sammen med b.l.a deg og Christer var noen god oppladning før rittet. Litt mer hvile før DSSP!

Bildene er tatt ut av vinduet på en høy varebil (en designperle av en bil mener nå jeg, og ikke en firkantet kasse slik noen har snakket om i tidligere innlegg).

Bare hyggelig med en motivasjonsprat i regnværet, Håvar. Det var gøy at du klinte til og kom i mål med gruppa. På stykeprøven blir det ropert slik at vi skal få skremt frem de som vurderer å falle av!