Du er her

Ekstrasykkel

Nils Jørgen Mittets bilde
Forum: 

Hei.

 

Vi har mulighet til å kjøre med en eller to ekstrasykler fra Trondheim. Geir tar med sin lille røde. Er det noen som har en ekstra sykkel som er litt større? Typisk, har du kjøpt det ny sykkel i det siste, i størrelse 56-58 som kan fungere som reserve? I såfall. Innlevering på Hovin skole Torsdag 18:00 i god stand. Svar på denne posten om du har sykkel, og hva det er for noe. Blir det "overskudd" kan jeg få lov til å bestemme hvilken vi skal ha med ?

 

Nils Jørgen

Eivind Bjørneruds bilde

Hei,

Knut har en "bare" 4 år gammel Monoc Vipera sykkel i ok stand. Den er i størrelse 57, men Monoc er stor i strørrelse så den passer for folk ca over 1.85 cm. Høres det interessant ut?

Nils Jørgen Mittets bilde

Hvis den er mulig å sykle på...dvs. at den uten problemer kan kjøres fra Trondheim til Oslo i verste tilfelle er det aboslutt interessant. Er jo "riktig" størrelse også.

 

Nils Jørgen

Geir Pettersens bilde

Min "lille røde" havarerte oppe på Grefsenkollen på søndag. Girvaieren røyk. Har kjøpt ny vaier, men jeg er ikke spesielt flink til å justere gir og rekker trolig ikke å levere den til reparasjon før DSSP.

 

Vi er m.a.o avhengige av at noen klarer å fininnstille giret i Trondheim.

 

Alternativt må noen andre ta med en sykkel i størrelse liten.

Det er vel bare du som er en mann i størrelse XXS, Geir.

Hvis du skulle få problemer underveis kan du få sitte i den midterste lomma på sykkeltrøya mi.

Ved ekstremvær skal jeg tømme en Maximflaske som du kan innlosjere deg i.

 

Johan Haugseth

Geir Pettersens bilde

Grunnen til at jeg er dårlig på å justere gir er at det er så forbannet høyt opp til justeringsskruene...

Nå er det vel slik at Marius Heier er med som tekniker, han hjelper til med gir og brems justering. han kan sikkert hjelpe til å stramme styrestemmet riktig også etter lastebiltransport med vridd styre.

 

Espen Unaass bilde

 Hva med pedaler? Vi må jo ikke glemme at det store flertallet har enten Shimano eller Look pedaler !? Det er jo delvis problematisk, er det ikke?

Nils Jørgen Mittets bilde

Pedaler er selvsagt en utfordring. Usikker på hva vi skal gjøre med det, men tror vi bare får ana at flest kjører på SPD-SL. Har vi mulighet bør vi ha med et sett Look-pedaler som kan settes på i en fart om nødvendig.

 

Dere som kjører på Speedplay, Time eller, sykkelguden forby, SPD.. og føler for å ta med ekstra sett pedaler til reserversykkel må gjerne gjøre det.

 

Pedalene på reservesykkelen må mpnteres såpass lett at de kan skiftes i en fei.

 

Nils Jørgen