Du er her

Rye vant 3-kvinners lagpokal fra Lillehammer

Erik Øystein Johansens bilde

Lille 35 i full fart mot Oslo!Ryejentene Ingunn Opsal (K20), Kristin Falck (K40) og Rakel Fougner (K35) har vunnet lagkonkurransen på distansen Lillehammer – Oslo.*

Ryes jenter kjørte inn til en samlet tid på 15:13:06, tett fulgt av Ceres på 15:15:37.  I kjølvannet av at Rye-Tempoen i år hadde ambisjoner om fart utover 40 km/t, oppstod det en ny gruppe som fyllte rommet ned til Lille 35. To av jentene, Ingunn Opsal og Kirstin Falck var aktive bidragsytere i denne nye gruppa og kjørte i rulla helt inn med resultatet 4:54:08 på distansen. De var et viktig bidrag til denne flotte sammenlagtseiren. Det holdt også til klasseseier i K20 og andreplass i K40, og en delt tredjeplass totalt. Godt hjulpet av Rakel Fougners fine resultat på 05:24:50 sammen med Lille 35 var sammenlagtseieren et faktum.

Både Ingunn og Kristin er nye medlemmer i klubben som kun har drevet med aktiv sykling i år. Vi ønsker dem velkommen i klubben og gratulerer dem med den flotte prestasjonen!

 

*PS: Arrangøren har ennå ikke gått ut med hvem som har vunnet lagkonkurransen for kvinner fra Trondheim eller Lillehammer noe som er utrolig sløvt. Seieren til Sk Rye er basert på en gjennomgang av Styrkeprøvens resultatlister. DS.

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Willy Hugo Nordness bilde

Det er faktisk bare å bøye seg langt ned i støvet og rope

G R A T U L E R E R så mye jenter ...

~Fuji~

Eirik Olsens bilde

Dette er bare helt usannsynlig morsomt! Gratulerer jenter!

 

Jeg hadde skrevet ut denne artikkelen og rammet den inn hadde jeg vært en av dere, men jeg er nok ikke kvalifisert for laget ;)

Vi damer får kanskje litt ufortjent mye kredd – rett og slett i kraft av å være nettopp damer – en noe under-representert art på to hjul på landeveien.

Så selvom jeg selvsagt er stolt og glad på egne vegne over resultatet, vil jeg i all ydmykhet  få rette litt oppmerksomhet mot en kjerne av sterke lokomotiv som gjorde reisen mulig – og til samholdet  på hele laget!  

Og, joda – jeg vet at vi alle bidro fra L til O – “but some animals are more equal than others ;)”

God sommer!

Kristin

Erik Øystein Johansens bilde

Se resultatlista her.