Du er her

DSSP

Rye fellesopplegg DSSP 2013

Påmeldingfrist: fredag 31.mai 2013

Nå er det igjen snart klart for DSSP 2013. I den forbindelse må vi sørge for å være i Trondheim i god tid før starten går lørdag 22.juni.

Atter har vi en gang booket Hotell Augustin fra fredag 21.juni til lørdag 22.juni.

Tilsvarende middagsbuffet som i fjor vil bli servert til middag på fredag kveld.

For å booke rom på Hotell Augustin, må dette skje via påmeldingsskjema via Ryes hjemmesider.

Rye har fått tildelt 40 singelrom, 40 dobbeltrom og 10 trippelrom.

Nils Jørgen Mittets bilde

Presentasjon av Rye XP 2012

Årets lag begynner å ta form. Her er 2012-utgaven av Rye XP:

(Obs!, savner du deg selv? Mangler beskrivelse eller bilde? Send til xp@njm.no så blir oppdateringer gjort fortløpende!)

 

Erik Øystein Johansens bilde

Rye vant 3-kvinners lagpokal fra Lillehammer

Lille 35 i full fart mot Oslo!Ryejentene Ingunn Opsal (K20), Kristin Falck (K40) og Rakel Fougner (K35) har vunnet lagkonkurransen på distansen Lillehammer – Oslo.*

Erik Øystein Johansens bilde

Ck Victoria vant årets Store Styrkeprøve 2010

Full fart over Frya sletta etter Hundorp!Sk Rye og Rye Ekspressen gratulerer Ck Victoria med seieren i årets utgave av Den Store Styrkeprøven. Det var en flott lagprestasjon av Ck Victoria og et meget spennende løp hele veien nedover dalen. For detaljer se bloggen her.

Erik Øystein Johansens bilde

Rye 15 anno 2009 – Mission Accomplished!

Rye 15 i mål!Før årets sesong satte vi oss som mål å komme på pallen i lagkonkurransen fra Trondheim. Det ville si at vi måtte slå alle førstelagene til de store klubbene unntatt vårt eget Ekspresslag og CK Victoria. Ressursgruppa var klare på at dette var innen rekkevidde da avstanden i 2008 ikke var avskrekkende stor. Og de hadde rett! Vi kjørte inn til ny lagrekord på 14:23, og slo dem alle; BOC, Team Jæren, TVK etc., men pallplass ble det jo ikke da Team Zoncolan var med i år!

Hyundai sponser Rye 15

Erik Øystein Johansens bilde

Følg Rye 15 LIVE

Bilde tatt av Atle JohnsenFølg Sk Rye sitt 15-timerslag LIVE fra Trondheim til Oslo i sin jakt på å sette ny rekord for laget med 14 timer 40 minutter i Den Store Styrkeprøven. Det meget ambisiøse målet er å komme på pallen i lagkonkurransen! Sk Rye 15 starter kl.06:40 ferden fra bartebyen ned til tigerstaden.

 

Vi takker Hyundai for sin støtte til laget. Uten dem ville ikke årets ambisiøse satsing i Trondheim-Oslo vært gjennomførbar.

Hyundai sponser Rye 15