Du er her

T-O 2011

Forum: 

Hei Rye 14-gjengen!

 

En fantastisk opplevelse for en som fra før har syklet på 16.10 å få oppleve 14-tallet i årets T-O! Dette fikk jeg i år oppleve p.g.a. den fantastiske gjengen vi er! 

 

Jeg er allerede i 2011-modus. Da skal vi ned på lav 14! For å klare det må vi selvsagt stille med et enda slagkraftigere lag enn i år! Alle dere som var med i årets T-O, de som valgte å stå over årets Rye 14 i T-O (f.eks. Arne) og flere nykommere. Resultatmessig sett er det mest optimalt at vi blir så mange på neste Rye 14 at hver enkelt må kvalifisere seg til Rye 14 sitt T-O-lag. I år var vi nok for få både på startstreken (24 mann) og samlet i mål (13 mann). Å sette seg egne arbeidsmål kan være greit. For mitt vedkommende; generell bedre fysikk (mengdetrening), lavere vekt, forhindre krampeplager. En gang i fremtiden skal jeg se 13-tallet. 

 

Vi ses på Øyerener Rundt (dugnad) og forhåpentligvis på noen landeveisritt i august-september!

 

Fortsatt god sommer!

 

Stein 

Tarjei Lægreids bilde

Heisann,

strålende å se at 2011-motivasjonen er på plass!

 

En annen ting som er særdeles viktig for å få laget til å komme seg fort fra Trondheim til Oslo er ressurspersoner - både ryttere og eksterne støttespillere. Dette er det viktig å få satt tidlig. De som planlegger å kjøre bør derfor prøve å få satt sammen ei ressursgruppe så tidlig som mulig.