Du er her

Trening frem til Øyern Rundt

Forum: 

Hei alle sammen,

Sommerferien er for mitt vedkommende over, kroppen er litt større og formen litt dårligere. Jeg trenger å trene igjen! Det er samtidig bare en drøy uke igjen til Øyern Rundt, og det har jeg tenkt å markere med en ROLIG gjennomkjøring av løypa på førstkommende søndag. Start og stopp som på rittet, Rælingen videregående skole, oppmøte trening kl 0930. Det er mye mer morsomt dersom man er flere...

For mitt vedkommende er det nok nødvendig med litt trening neste uke også, jeg satser på at det blir tirsdag og torsdag kl 1800 begge kveldene. Oppmøtested kan vi bli enige om dersom flere ønsker å være med!

Hvis noen har lyst til å henge seg på, så gi meg en tilbakemelding!

mvh
Per

Jonas Christensens bilde

 Hei,

 

Hvis været er bra er det ikke umulig at jeg hiver meg med.

 

/Jonas

Jørn har en terrengsykkel-løype han sykler. Den er ca 2 timer lang og ligger på Aurskog. Hanne +, Jørn og jeg skal sykle den på fredag kl 1800. Dersom flere vil henge på så si fra!

Veibeskrivelse: 10-12 minutter etter at man har kjørt over Fetsund-brua (den syklet vi over når vi syklet Sørumsand-runden) så kommer man til en rundkjøring på Aurskog. Der svinger man av til venstre og til venstre igjen etter 200 meter. Da er man på parkeringsplassen på golfbanen. Golfbanen er synlig fra veien og sikkert skiltet.

Gi tilbakemelding om du kommer!

mvh
Per