Du er her

En liten hilsen fra Canada

Glenn i Norgesbunaden!Hei alle sammen,
 
Etter en lang reise og en overnatting i Montreal, kom vi endlig på plass i Baie-Comeau, vi har fått hotel et stykke fra sentrum og løype men helt oki vi har leiebil:-)

Dagene flyr søndag og mandag var reisedag. Vi hadde planer om å få rullet en tur på mandag, men syklene hadde dessverre ikke kommet frem, men vi fikk kjørt igjenom løypa med bil.

Tirsdag: Endelig ble syklene skrudd opp og klargjort av hjelpemanskapet. Vi er en liten gjeng på 4, 2 utdøvere og 2 ledere. Veldig bra gjeng funker fint sammen. Etter lunsj var det å hoppe i Norgesbudnaden, må si at jeg ble bådde litt rørt og veldig stolt. Da var det å hoppe på sykkelen og det er uten en tvil den tøffeste løypa jeg noen sinne har syklet på temposykkel, men uten tvil det største jeg har vært med om. Jeg følte meg som 100 millioner, folk klappet og ropte. Hvordan blir dette på løpsdagene:-) Etter endt trening var det skifting, recovery-barer og vann, og hjem til motelet og mat, så slappe av i senga ,så soving.

Onsdag: Spennende dag for meg pga. ny klassifisering, etter frokosten dro vi avgårde. Vi måtte innom matbutikken og ha mer vann. Så var det rett i sykkeltøy og til klassifisering. Spennende, hadde med Terje. Vi ble sendt inn på et rom og presentert som Svenn!? De hadde tatt feil av meg og en fra Nederland pga fargen på trøya til leder Trond, som var oransje. Så etter litt frem og tilbake begynte klassifiseringen, men først måtte jeg levere lisensen jeg hadde skrevet ut. Lisensen var skrevet ut uten rød farge det var ikke bra. De var 3 stykk så etter noen spørsmål og grundig sjekk av armer og ben ble det klasse c3 på meg. En klasse under det jeg hadde fra før av og jeg føler vel det er mer riktig. Så var det lunsj og etter det var det teknisk trening i løypa viktig å velge riktig sporvalg. Jeg har sikkert kjørt en sving 20 ganger. Så nå sitter hele løypa godt i hodet.

Torsdag en kort økt med et par stigningsdrag. Vi var veldig heldige med været. Litt sår i hals, men, men... Nå gjelder det i morgen med flagget på brystet for første gang!
Morten starter ca. kl. 1957, jeg noe etter det. Han er i klassen c4 så følg med oss begge på nett-tv.

 
Hilsen en spendt og en meget stolt debutant

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Privat - kun for gruppens medlemmer