Du er her

VM

Dag Julius Moes bilde

Ole Forfang med topplassering i VM

 

Foto Jarle Fredagsvik, Procycling.no

Sportsklubben Rye kan i dag gratulere junior Ole Forfang med en usedvanlig sterk 6.-plass på dagens tempo for juniorer i VM i Firenze.

Det var i seg selv veldig gledelig at Ole ble tatt ut til VM. At han skulle slå til med en plassering innenfor de ti beste er imidlertid noe mer enn man kunne forvente. Dette er et resultat i verdenstoppen for juniorer og viser at arbeidet Ole og hans trener Egil Aasheim legger ned holder topp kvalitet.

Sten Enggravs bilde

Sk Rye gratulerer Thor Hushovd med VM tittelen

 AFP

Foto: AFP

 

Vi gratulerer Thor Hushovd med seieren i VM fellesstart.

En liten hilsen fra Canada

Glenn i Norgesbunaden!Hei alle sammen,
 
Etter en lang reise og en overnatting i Montreal, kom vi endlig på plass i Baie-Comeau, vi har fått hotel et stykke fra sentrum og løype men helt oki vi har leiebil:-)

Erik Øystein Johansens bilde

Glenn tok en 10.plass i sin VM-debut!

Foto fra Glenn JohansenGlenn Johansen debuterte i sitt første VM i temposykling med en 10.plass.  (UCI Para-cycling Road World Championship) Han syklet den 22,8 km lange traséen på tiden 37:55:81 og var 2:56:25 bak vinneren. Sk Rye gratulerer med en flott VM-debut!!

Erik Øystein Johansens bilde

Glenn debuterer i VM

Bilde fra Akers AvisLes om Glenn Johansen i Akers Avis og hans vei til UCI Para-cycling Road World Championship. Hele Sk Rye ønsker Glenn lykke til i Canada!