Du er her

Birken - 2010

Kenneth Antonsens bilde
Forum: 

Hei.

For de av dere som syklet Birken igår. Antar dere også våknet med såre øyne idag. Vel kort oppsummert ble det jaggu meg omtrent de samme forhold som 09. Fantastisk flott og nydelig fjell vær. Er det for Fa... meg mulig.  Fant forøvrig kapteinen på internett søndag.

Geir Pettersen, fra aftenpostens nett søndag.

Geir

Meget bra stil Geir, du hadde også flotte blodskutte øyne etter målgang.

Selv var jeg både godt fornøyd, og på samme tid drit misfornøyd.

Litt skuffet fordi:

Jeg mistet den ene kontaktlinsen ved Skarmstad. ( må jo komme med noen unnskyldninger) Noe jeg fant ut ikke var til min fordel for å si det mildt. Kan jo godt si at jeg enig med myndighetene som tidligere stemplet - Må bruke briller - i førerkortene. Sånn er livet. Dermed tok jeg det litt mer rolig i utforkjøringene slik at jeg kom til mål med hele armer og bein.

 

Godt fornøyd fordi:

Jeg kom inn under merketiden,  slik at jeg kan gå på jobben imorgen. Vel vitende om at jeg slo neste mann i firmaet med 1,5 timer. Samt at jeg kan fokusere på hvor utrolig vanskelig dette tross alt er, og spesielt når det er så fryktelig vær...... hehehe. Viktig å fokusere på de riktig ting.

Ser av listene at det var utrolig mange gode prestasjoner fra Rye14 mannskapet.  Gratulere med flott gjennomført hele gjengen.

 

Siste reis - Oslo Sykkelfestival.

Håper jeg ser flere av dere under Oslo Sykkelfestival, den 12.

 

Kenneth

 

 

Espen Unaass bilde

 

Jo, det var gøy. I forhold til hva vi vanligvis driver med (sykler dssp) så er jo småritt som dette gøy.

 

Jeg klarte å ødelegge bakgiret mitt på vei opp til Skramstad. Og ute i løypa er det ikke like lett å kjøpe nye sykkeldeler. Men heldigvis er dette birken, og dermed var det en sjappe etter første gåparti som kunne hjelpe meg. Så etter en time med skifting av gir, wire og bremser var jeg klar for å sykle videre.

 

Resten av løypa var mye som i fjor. Litt kaldere og litt mer motvindt tror jeg. Men hvert eneste terrengsykkelritt får meg til å savne landeveisykkelen mer og mer. 

 

Ole Andreas Fuglesangs bilde

Fornøyd med hanskevalget, Geir?

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Geir Pettersens bilde

"Fornøyd med hanskevalget, Geir?"

Nei, hanskevalget var ikke bra. Korte hansker ble for tynt, selv med gummihansker utenpå. Bekledningen ellers var akkurat passe. Etter å ha syklet DSSP noen år så vet man at det er kort sykkeltrøye og en tynn ulltrøye eller brynje som gjelder i grisevær, uansett. Skjønner ikke hvorfor folk trekker på seg alle disse regnjakkene på ritt.

 

Etter en kort evaluering av egen innsats og resultat har jeg kommet til at oppladningen til Birken neste gang også bør inkludere trening.

Martin Paul Hoffs bilde

Det ble en forferdelig dag for min del. Kjæresten min hentet meg på Oslo S etter at jeg tok toget fra Rena til Oslo - og vi kjørte innom CC Vest på veien hjem. Da jeg stakk inn på MacDonalds fant ut at hun "bare skulle parkere bilen" men glemte at sykkelen stod på taket. I et ganske brutalt møte med parkeringsanlegget har terrengsykkelen min blitt forvrengt til en skraphaug metall med noen bananformede hjul og en knekt ramme (for ikke å snakke om biltaket). Men men... kanskje en unnskyldning til å kjøpe ny til neste år? :-)

Martin Paul Hoffs bilde

 Fant forresten en måte å finne linken til mini-bildene på finndittbilde.no... feks:

 

Her Nils Jørgen i fint driv mot målstreken - nr. 2 av alle som startet i pulje 7 - naice! :-)

Martin Paul Hoffs bilde

 I etterkant kan fortelles at forsikringsselskapet dekket skadene her (ca 50 lapper...) som innkluderte ny sykkel! ;-)