Du er her

Sesongen er ikke ferdig.. (MÅ LESES)

Kristoffer Bugges bilde
Forum: 

Det er sant, det er sant! Sykkelsesongen er ikke over og DU kan glede deg til en heftig fellesstart lørdag 25. september! Dette blir for de som ikke har livet sitt for kjært, men som tørr å kjøre en fellesstart spekket med spenning, dramatikk og mye moro! Er du litt for glad i livet ditt og litt skeptisk til å ligge side om side med andre syklister er det tryggeste du kan gjøre å gå i brudd! 

 

Utfordringen er herved sendt!

100 km fellesstart på landeveiene i Østfold i slutten av september. Kan man få det bedre?!? ;-)

 

Praktisk info om Femsjøen Rundt finner du her: http://idrett.speaker.no/Downloads/53884/docs/Femsj%C3%B8en_Rundt_2010_i...

 

Unaas Sr. er med, Solem er med, Bugge er med, Kenneth har sagt han skal være med, Arne burde være med og det burde mange av dere andre også!

 

ps. Har du lest så langt, så gå ikke i hi men bli heller med på en sesongavslutnig du kommer til å ha våte drømmer om helt til vi igjen stiller til start i Enebakk rundt om 8 måneder!

 

Kristoffer B.

 

 

Kristoffer Bugges bilde

Espen Unaass bilde

 Ikke mye motivasjon i den videoen der. Yr melder bra vær den helgen! 

Bedre å mimre litt fra gode gamledager:
http://www.youtube.com/watch?v=_dA2zy0hLbs&feature=related

Kristoffer Bugges bilde

Ja, det ble Femsjøen rundt. Ikke mye å juble for akkurat. Det var meldt bra vær, men da vi kjørte nedover i fra Oslo var det ikke langt i mellom regnbygene og med 7 grader og yr i luften så ble de 10 milene en kald fornøyelse. Mye motvind første halv del og da vi snudde og fikk vinden med oss så gjorde jeg ett (idiot)forsøk på å støte. Fikk oppskriftsmessig med meg 4 andre. Eneste som ikke fungerte i dette brudforsøket var at da vi fem ble samlet og skulle til å begynne å kjøre var jeg helt tom. Stivnet og måtte slippe hovedfeltet 4 mil før mål. Da ble det saft og banan stopp på matstasjonen og så komme seg inn på best mulig vis..

 

Takk for i år :-)

Kristoffer

Kristoffer Solems bilde

Takk for i år!

 

Femsjøen var nok for de aller ivrigste i år, men for såvidt fin løype med en tøff avslutning.

 

PS! Jeg noterer meg med fryd at du ikke har slått meg i ett ritt denne sesongen, Bugge!

 

Kristoffer

 

Kenneth Antonsens bilde

 

Først og fremst var det veldig bra at vi stilte 4 mann fra Rye14

Hva skal man si om rittet.  Femsjøen rundt 2010:

Sesongen endte som den startet iskaldt og vått. Selvom det ble vesentlig bedre enn det kunne blitt.  Selv sverget jeg etter årets Enebakk rundt, at jeg for guds skyld aldri skal stille til start tynt kledd når været er så dårlig. Derfor dro jeg på meg ull trøye, Ryes vinterjakke, og regnjakke utenpå der. Kort fortalt, jeg ble ikke spesielt kald. Rent bortsett på føttene.

 Men det går sikker over

Ellers ble det er helt ok gjennomkjøring, fikk igjen bekreftet hva jeg skal og ikke minst burde trene hardt på i vintersesongen. Ser virkelig frem til å stille i så mange fellesstarter som mulig neste år, samt stå opp kl. 03:45 i Trondheim for å sykle til hovedstaden.

Igjen takk for 2010 sesongen, Hilsen Kenneth

 

 

Marius Ronheim Heiers bilde

Hehe det regner alltid under Femsjøen rundt. En gang var det noe opphold. Værtfall 20min