Du er her

Skikarusell

Kristoffer Bugges bilde
Forum: 

Kunne dette vært noe for herrene?
 
 
http://www.bedriftsidrett.no/oslo/t2.asp?p=5033&x=1&a=267570

Kristoffer Bugges bilde

Det var en onsdag ettermiddag i januar. Været var kaldt, Yr hadde meldt om -2, men i Sørkedalen var det i alle fall 7 kalde blå. Over 400 menn og noen kvinner befant seg på et jorde i Sørkedalen denne kvelden. Felles for oss alle, vi skulle gå skirenn. Man burde nok ha vett til å vite bedre enn å stresse seg gjennom 3 runder á 3,333 km, men de fleste gjør nok dette fordi de synes det er gøy (?)..

 

Det er ikke bare super mosjonistene som er ute, men joda de er i klart flertall. Det vitner også resultatlisten om, for å gå 1 mil på godt under halv timen er stygg fort.

Resultater leser du her

 

Gøy var det og gøy blir det sikkert neste onsdag også. Er det flere fra laget som vil være med er det kjempe hyggelig. Se på det som trening og ikke gidd å la deg stresse av alle de andre så blir det artig.

 

Uansett, skikarusell eller ikke. Det er supre forhold for ski-gåing/ståing om dagen.

Kristoffer

Kristoffer Solems bilde

Og det som fortsatt er godt å se er at unge lovende solem slår den ikke så unge og ikke så lovende bugge....

 

Klar til ny dyst om to uker!

Kristoffer Bugges bilde

OBIK skikarusell 2011

OBIK skikarusell er totalt 6 skirenn, alle på 10 km klassisk og arrangeres av Oslo Bedriftsidrettskrets. Det har i 2011 vært ganske mange deltagere, med rundt 400 startene hver uke. Rennene har blitt arrangert på et jorde i Sørkedalen og løypa er en sløyfe på 3,33 km som løperne går 3 ganger.

 

At rennet kalles for en karusell er en god beskrivelse for etter mine 4 av 6 starter så har jeg, inklusive oppvarming, gått den samme runden 20 ganger. Ikke har jeg blitt svimmel, men når jeg etter tredje og siste runde lurer på om jeg skal gå enda en runde til eller om jeg er ferdig så tyder det på at:

1.      jeg er helt i “tåka” og har tatt ut absolutt alt av krefter

2.      jeg er ikke godt nok trent for dette og burde helt klart tatt det noe roligere

3.      det er fort å gå litt i surr i en ganske ensformig løype

Mitt svar blir at det er nok en kombinasjon av alternativ 1. og 2. Tro det eller ei, men gøy har det absolutt vært. Det er gøy å presse seg mot seg selv og kamerater, enda det ikke er Birken men bare en vanlig onsdag i Oslo. Gøy er det å få på seg startnummer og se hva man er god for, selv om det bare er “listefyll”. Gøy er det å få en god treningsøkt med høy puls.

 

-Glad for å ha gjort det og veldig glad for at det er ferdig.

Kristoffer B.