Du er her

Trondheim Oslo 2011

Kenneth Antonsens bilde
Forum: 

Hei Alle!

Bra å se at det er høy aktivitet, møter flere av dere på ulike treningsarenaer støtt og stadig. Når er det tross alt ikke altfor lenge til vi starter sesongen.

Puljene fra Trondheim er satt: Gleder meg skikkelig til å ta rotta på flere lag foran oss, en kjempefordel.  Som alltid, hold formen oppe..

Kristoffer Bugges bilde

Da er jeg også påmeldt. Dette blir helt rått!! Helt sykt å lade opp i et halv år frem mot dette, men hvem har vel bedre ting å drive på med? 

 

Oppfordringen er herved sendt, leser du dette så utfordres du til å sykle med laget. Laget sier du, det finnes bare 1 (ett) lag, Rye 15!

 

VERDT å VITE:

Dato: Lørdag 25. juni

Tid: Klokken 06:30

Sted: Trondheim sentrum, rett ved Nidarosdommen

Antrekk: Rye bunaden

Annet: Godt humør, god form og pyskisk ganske stabil!

 

På informasjonmøtet om Tondheim - Oslo i forrige uke ble det sagt noe om at Rye leier et hotell i Trondheim sentrum samt lastebil for transport av sykler.  Jeg mottok en e-post med tilbud på Flypakke som inkluderer fly, hotell og transport av sykkel fra Berg Reiser -C&C Travel. Har dette noe med Rye å gjøre eller er kontaktinformasjon snappet opp fra arrangøren? Hva bør en debutant foreta seg for at transport og overnatting skal gå så greit som mulig? Fly bør vel bookes raskt!

Med hilsen
Nils Barkald
RYE19?

Nils Barkald

Anders Åsbergs bilde

Rye vil også i år ha et fellesopplegg for overnatting i Trh (samme hotell som tidligere år) og transport av sykler opp til Trh. Mer informasjon om dette kommer på forumet i løpet av våren. Transport av rytterne må hver enkelt ordne selv.

Mvh. Anders