Du er her

Nordmarka Rundt 2011

Kenneth Antonsens bilde
Forum: 

 

Hei igjen!

Da er det åpnet for påmelding til Nordmarka rundt.

Direkte til påmeldingen:

http://www.sportsklubbenrye.no/node/10170/sb_paa

Det er Rye som arrangerer rittet, så her er det alle mann til pumpene. Et fantastisk hardt, vondt, langt og ikke minst morsomt ritt. Her er det bare å glede seg : )

 

Kenneth

lars-magnus madsens bilde

Hei Kenneth.

Er det pulje 1 som er tingen for rye 15, eller vet du om det er flere fra 15 som kjører pulje 6 ; ). Det hadde vert en fin tur med 15 gjengen som en trening til DSSP kanskje....

Lars-magnus

Kenneth Antonsens bilde

Hei Lars Magnus.

Pulje 6 er en åpen ekspress pulje. Denne kjører vi ikke i selvfølgelig. Dette av flere grunner.

Vi som lag høster veldig god erfaring i vår samhandling i et ritt som Nordmarka. Her får vi testet vår samlede styrke i lange bakker, opp og nedover. Samt  at vi virkelig får kjørt oss på lange flate strekk, spesielt når vi kommer til Nittedal, etter ca 3/4 av rittet hvor vi virkelig skal holde farten oppe, og hvor vi forhåpentligvis alle er slitne, og vi kjører på ren mental styrke.

En ting vi i Rye også er landskjent for er at vi er blant de aller beste på rullekjøring.

 

Kenneth

 

 

 

lars-magnus madsens bilde

BRA.. Kenneth!

Da blir det pulje 1.Melder meg på i dag.. ; )

 

Lars-magnus

lars-magnus madsens bilde

Det er  bra... var egentlig det jeg også mente ; )).Da melder jeg meg på i pulje 1 i dag..

Lars-magnus

Geir Pettersens bilde

Det er bare å glede seg til Nordmarka Rundt i år folkens! Kjører jevnlig spinningøkter med video fra Nordmarka Rundt 2009. God trening i å ligge 45 minutter i sone 3 uten pause, for deretter å øke intensiteten litt i 15 minutter opp Sollihøgda. 

 

I år blir målgangen på Nordmarka veldig lik målgangen på Styrkeprøven, dvs. en forholdsvis lang bakke som kjøres noenlunne kontrollert, etterfulgt av et lengre strekke langs firefelts vei hvor det tråkkes skikkelig til.

 

Vi kommer ganske sikkert til å ta en gjennomkjøring av løypa før rittet. Håper så mange som mulig blir med da, slik at vi bl.a. får trent på halekjøring i tilnærmet rittfart.

 

Geir