Du er her

Lagleder søkes og navneskifte

Forum: 

Rye20+ vil i 2011 ha som målsetning om å komme til mål på 22 timer og ha med seg flest mulig av de som starter samtidig til mål. Rye20+ skifter derfor navn til Rye22. En viktig forutsetning for at Rye22 starter fra Trondheim er at laget har en leder. Pr i dag er det ingen som skal lede Ryes kanskje viktigste lag gjennom sesongen. Rye22 vil for svært mange være det første møtet med organisert sykkelsport, og med en god opplevelse kan de være med på å løfte Rye til nye høyder. Derfor er det roligste laget ett av de viktigste lagene i Sportsklubben Rye!

For å lede dette viktige laget trenger vi en lagleder som har gode sosiale egenskaper, som er god til å motivere og skape en god stemning. Det er nok en fordel om du har syklet DSSP noen ganger tidligere og vet litt om hva som kan skje underveis. Videre er det mange detaljer som skal på plass og en viss organisatorisk sans bør også være til stede. Det er forøvrig vanlig å fordele oppgavene rundt i laget slik at belastningen blir mindre for lederen.

Dersom du har noen spørsmål eller ønsker å ta ansvaret (og gleden) for ett av Ryes viktigste lag kan du ta kontakt med Per Kolseth (per_kolseth@hotmail.com) 9820 7932, eller Per Christian Dæhlin (per.dahlin@skrye.no).

Med vennlig hilsen

Per Kolseth