Du er her

Referat fra vårmøtet 10.mars 2011

Frank Thommesens bilde

Det var 27 fremmøtte ryttere til vårmøtet i går.

 

Agendaen var variert og kunne virke noe lang, men dette var mye nyttig informasjon, og vi var ferdige innen rimelig tid.

 

Noen saker vi må tenke litt videre på :

Ekspressen mangler en sponsor slik at vi er sikre på at budsjettet holder. Gjør en jobb for laget og ta kontakt med Frank for fremgangsmåte for dette.

 

Vi anmoder om at vi stiller sterkt på årsmøtet 16.mars slik at vi kan stemme for foreslått budsjett.

 

Sett av helgen 13. - 14. august , da er det dugnad på Oslo Triathlon og Øyeren rundt som er egne Rye arrangementer. Som et ledd i våre budsjettplaner for sesongen er dette dugnader som det forventes at alle stiller opp på. Det vil komme ut informasjon om hvilke arbeidsoppgaver hver enkelt får på de respektive arrangementer.

 

Det kan også bli aktuelt med dugnad i forbindelse med Nissan Cup på Bjerke som vel går av stabelen torsdag 5.mai. Her vil det være mulig å delta i rittet også.

 

Minner om at hver enkelt rytter melder seg på de respektive konkurransene vi skal delta i.

Når det gjelder Trondheim - Oslo, vil rimeligste påmeldingsavgift bli refundert til de ryttere som kvalifiserer seg for laget.

 

 

Anders Åsberg var møteleder på Blindern.

 

Sveinung Vea , som holdt foredraget om idrettspsykologi, vil vi gjerne ha en tilbakemelding på.

Hva var bra , og hva kunne vært presentert anderledes ? Send dine innspill til ekspress@skrye.no , så vil dette bli videreformidlet Sveinung.

 

Da er det 2 uker til med bunkerstrening på Manglerud før vi setter kursen mot Mallorca !!

 

 

Anders Åsbergs bilde