Du er her

Oppstart fellestreninger våren 2011

Tarjei Lægreids bilde
Forum: 

 Hei folkens,

til tross for at vinteren ikke helt ser ut til å slippe taket ennå nærmer det seg sykkelsesong med stormskritt. Det er svært gledelig å se at det er mange som ønsker å bli med oss på turen fra Trondheim til Løren og vi satser på at vi blir 30 mann på startstreken på Trondheim Torg. Dette blir veldig bra!

 

Frem mot sesongens store mål kommer vi til å kjøre fellestreninger på de faste "Rye-dagene" tirsdag, torsdag, lørdag og søndag (sannsynligvis ikke alle dager, alle uker). Mer info rundt økter, tidspunkter, oppmøtesteder etc kommer vi tilbake til nærmere 1.4. Dette blir lagt ut på forumet og i aktivitetskalenderen.

Vi starter opp med første økt tirsdag 5.4.

 

Mvh

Ressursgruppa

 

Kristoffer Bugges bilde

Jeg gleder meg og det oppfordrer jeg alle andre til å gjøre også ;-)

Kristoffer Solems bilde

Det gjør jeg også, tipper jeg har vært rundt Enebakk en 10-12 ganger før første fellestrening så følg med på formuet folkens!

 

 

Kåre Furulunds bilde

Dette ser fint ut, Furulund ser frem til en ny sesong. Gleder med til å treffe dere alle,karer

Kenneth Antonsens bilde

Hei!

Jeg tipper nok også at jeg er ganske klar for 2011 sesongen.   Før vi vet ordet av det er vi både i gang med treningen og ikke minst med året første ritt

Jeg har store planer om å sykle ritt allerede i April, kan kanskje tenke meg at 2 X Kristoffer også vurderer det.

Lykke til på skitur for de av dere som stiller !

Mange møter jeg på Mallorca.Gled dere det blir helt sinnsykt bra.

Hei og hå gamle og nye travere i gruppa vår!

Hvordan er sykkelformen? Min er sånn passe. En god del jobbsykling i vinter, men begynner nå å bli lei disse tråe vinterdekkene. Ser frem til isfrie og saltfrie veier, slik at raceren kan tas i bruk. Treningsdagboken sier at formen er et lite hakk bak fjorårets mars-form.

I fjor hadde vi et merkbart handicap, både på trening og på ritt: Vi var for få ryttere på laget vårt. treningsoppmøtet lå vel på 15-20 ryttere pr. trening ,og 22 mann på startstreken i Trondheim er for lite. I mål var vi vel bare 14 som kom samlet inn. Klart det er for få til har et optimalt lag. .Derfor er det storartet at det er så utrolig mange som har meldt seg på årets lag! Og enda mer gledeleig, langt over 30 har ner eller mindre satts et opp på Trondeim-Oslo lista. Og ettersom at vi kun kan starte med 30 ryttere så vil det her bli "kamp" om plassene. Og dette vil helt klart styrke laget! 

En ting er krystallklart: Her må jeg trene mye fremover for å henge med! Dette blir moro! Jeg gleder meg til å treffe dere på våre fellestreninger fra primo april!

M.v.h. Stein

Geir Pettersens bilde

Pr nå har vi 36 personer som har sagt JA til å være med på DSSP, + en del som ikke er helt sikre. Det er med andre ord veldig god oppslutning i år og mange sterke ryttere!

 

Tarjei og jeg har nettopp satt opp en foreløpig treningsplan fram til midten av mai. Prosessen videre nå er at jeg renskriver oppsettet og at vi får eventuelle innspill fra de andre i ressursgruppa. Vi kommer også til å be om innspill og tips fra Fostervoll. Deretter legges det ut på nettsidene. 

 

Første fellestrening blir uansett tirsdag 5. april.

 

Geir

 

Tarjei Lægreids bilde

 Nå har vi lagt ut program for de 2 første ukene. Treningsmengden kommer til å ligge på omtrent samme nivå utover våren (dvs noe, men ikke vesentlig høyere).

 

Vi sees i Hvervenbukta 5.4, dette blir moro!

Tarjei Lægreids bilde

Hvis noen skulle være i tvil: http://www.sportsklubbenrye.no/node/13814

Stian Gjones bilde

Pokker for en start.

Jeg er desverre bortreist den første uka Tir5 og T.ors7.

Sorry.  kommer sterkere tilbake.

hilsen stian.

Vennlig hilsen
Stian Gjone

Hei,

jeg er bortreist tom 13.4, men er på plass etter det.

Asle