Du er her

Velkommen til Rye 19

Forum: 
Rye 19 er ett lag som passer bra for litt trente sykkelryttere. Vi har ambisjoner om å komme oss fra Trondheim til Oslo på rundt 19 timer. Samtidig skal vi ha det hyggelig underveis. Gjennomsnittsfarten vil ligge på ca 30 km/t og med den farten har vi en time vi kan bruke til tekniske stopp og for matstasjoner.
For at vi skal klare dette må vi trene tre ganger i uken. Tirsdag, torsdag og søndag er faste treningsdager fra den 5. april. Tirsdag og torsdag er primært styrke og tempo-økter på ca to timer frem til omtrent midten av mai hvor vi endrer treningene til litt lengre turer med innlagte drag. Søndagene er langturer hvor vi prøver å sykle 4-6 timer.
Rye 19 skal delta på Enebakk Rundt, Randsfjorden Rundt, og muligens Vestfold Rundt og Mjøsa Rundt. Det er planlagt en langtur i begynnelsen av juni hvor vi sykler opp til Hafjell på lørdag med retur på søndag. Da får vi 40 gode mil til å herde oss foran Den Store Styrkeprøven.
Det er mye som skal på plass i forbindelse med Trondheim-Oslo og vi må derfor dele på oppgavene. Laget trenger derfor en:
Teknisk ansvarlig - til nødreparasjoner under trening og for å lære følgebil-personell de mest elementære reparasjonene.
Økonomi ansvarlig – ha kontroll med økonomien til laget.
Følgebil ansvarlig – koordinere og følge opp at vi har 3 følgebiler på DSSP.
Dersom du ønsker å sykle med Rye19 eller ønsker å bidra administrativt ta kontakt med per_kolseth@hotmail.com eller på telefon 9820 7932.