Du er her

Første trening overstått

Geir Pettersens bilde
Forum: 

Etter første fellestrening overstått vil jeg bare si at dette ser veldig bra ut. Det er tydeligvis mye krefter i laget og rullekjøringen var bra. Det ble kjørt hakket hardere enn planlagt (som vanlig), men nesten alle hang godt med. Hvis Jo slutter å trene hardt på mandager så henger han fint med også...

 

Som Tarjei sa igår så skal vi aldri kjøre fra noen på trening. Oppfordrer derfor folk til å si ifra til meg eller Tarjei hvis det går så fort at de ikke klarer å henge med. På "vanlig" rullekjøring vil vi da redusere farten litt så alle henger med. På storrulledrag som vi hadde i går langs Enebakkveien vil farten bli opprettholdt en stund selv om noen detter av, men da skal vi alltid vente etterpå.

 

Av det jeg så langs Enebakkveien:

 

a) Tett mellom rekkene:

Veldig bra! Enkelte kan sikkert ligge enda litt tettere, særlig i front.

 

b) Tett på hjul:

Veldig bra. Mulig noen få lagde litt luker i transportrekka.

 

c) Overganger foran:

Stort sett bra. Enkelte kjører ekstremt jevnt og godt! Det gir trygghet til alle rundt. Andre er uvant med rullekjøring og trenger å trene på dette. Oppfordrer folk til å fortsette å gi tilbakemeldinger underveis på treninger så vi får justert inn dette. Det var særlig fartsavpassing i front som var problemet. Noen er temposterke og tråkker på litt for mye slik at farten dras opp. Da går det raskere og raskere inntil noen "kjøres i stykker" og det oppstår store luker som bremser laget. Andre slakker av litt for mye i front og bremser hele laget direkte. 

 

d) Overganger bak:

Tror dette stort sett var bra. Som Håvar nevnte så er det noen som ser seg litt for mye over skulderen når de skal bytte til fartsrekka. Det pleier å innebære vingling og fare for velt. Bruk heller sidesynet. Når han som har sagt navnet ditt har passert skal det ikke komme flere folk bakfra. I tillegg til dette så jeg at det var flere som lager luker i transportrekka rett før de skal bytte til fartsrekka. Ikke gjør dette. Slike luker innebærer normalt at en eller annen må akselerere mye, slik at det oppstår luker som forplanter seg rundt til hele laget.

 

Uansett så var dette bra kjørt! 

 

Geir

 

lars-magnus madsens bilde

Hei Geir!

Det er ved parkeringen inn mot maridalen som vi møtes i dag?. Kom fra rjukan nå, å har planlagt å sykle her inne i helgen. Blir fint å møte rye 15 : ). Har trent bra i vinter, men fikk bare fast plass på kaldbakken på tirsdager med noen av dere. Til neste år satser jeg på minst 2-3 fellsestreninger med gruppa.

Mvh

Lars-Magnus

Geir Pettersens bilde

Det stemmer, oppmøtested er Brekkekrysset, dvs. den lille parkeringen ved inngangen til Maridalen.

 

Vi tar en rolig runde i Maridalen og forflytter oss deretter til Grefsenkollen for å kjøre bakkedrag.

Da har jeg lært at jeg skal sjekke forum litt oftere:) Jeg kan nå meddele at det var godt tempo på Tempoens lagtempo i dag, så det er bare å trene gutta, for de må knuses i år!:)

Cato Roknes bilde

Knuses??????

HAHA, FNIS FNIS, LOL og ROFLMAO (ville også satt inn en smiley hvis jeg hadde vært under 40 år)

http://www.youtube.com/watch?v=iEWgs6YQR9A