Du er her

Start på Fellestreninger L40.

Willy Hugo Nordness bilde
Forum: 

Oppstarten for fellestreninger starter nå førstkommende Søndag 10/4.

Hvervenbukta med avgang kl 10:00 for en langtur er greia vi starter med.

 

( Det er bare et tidsspørsmål før hele planen kommer ut på aktivitetskalenderen )

Sven Ove Hoels bilde

Hei Willy. Er planen en ROOOOOLIG langtur i morgen søndag?

Håper i så fall det er plass til en fra Tempoen på halen...

Sven Ove

 

Det ble en fin tur til Son i strålende vær. Sees i Grefsen på tirsdag.

 

Jonas Christensens bilde

Er det lagt ut noe info om hvor/hva i forhold til trening på tirsdag og torsdag til uken som kommer?

Willy Hugo Nordness bilde

Hele treningsplanen er sendt ut til laget på mail nå i kveld,

den er også oversendt til klubben og kommer vel inn på aktivitetskalenderen ganske fort

håper vi !

~Fuji~

Roger Eilertsens bilde

Hei og takk for fin tur i strålende vær.  Etter min mening så var det litt få som måtte opp (10 stk) men det blir nok bedre utover våren. Vi prøvde å kjøre rolig langtur og klarte det nesten hele veien! Avsluttet med noen kilometer med kjedekjøring på slutten. HÆRLIG å være i gang igjen!!!

En våryr hilsen til alle i L40

Hilsen Roger Eilertsen

Eirik Olsens bilde

Jeg startet sesongen med samme opplegg som i fjor -nemlig med å forsove meg til søndagstrening. Med et barnslig håp om rolig tempo og mange punkteringer, la jeg meg i bukken og prøvde å ta dere igjen, men 50 minutter ble litt mye å hente ;)

Willy Hugo Nordness bilde

Tenkte jeg skulle sette inn et passende bilde i den anledningen Eirik,
MEN på dette oldtidsforumet med (sansynligvis) en server plasert inne på et barneværelse nede i Botswana en plass, muligens en knottfyrt server fra 40 tallet, treg og håpløs ............ så gikk altså ikke det !!
DET burde forresten vært et mål for klubben, få en nettside som fungerer noe bedre enn nettsider på slutten av 80tallet! GRRRRR !

~Fuji~

Erik Øystein Johansens bilde

Willy! 

Har du sjekka om pc'n din er knottfyrt eller forsøker du å laste opp et GB-bilde eller er du litt knottfyrt? Kanskje ligger feilen der...

 

Fra spøk til alvor. Klubben drives på dugnad og er avhengig av at noen klubbmedlemmer bruker mye av sin fritid på å legge tilrette for at andre skal få trene og utveksle erfaringer. Mener du at nettsidene er dårlige og at du kan gjøre dem bedre, så er du velkommen til å kaste deg ut i dugnaden: "Sk Rye". Ta kontakt med valgkomiteen. Arbeidet belønnes med takk fra medlemmene, intet mer, intet mindre.

Klubben og dets styre har prioritert å bruke penger på sportslige aktiviteter blant medlemmene og ikke  kostnadskrevende websider. Vi har undersøkt i markedet hva det ville koste å få laget hjemmesider profesjonelt og den prislappen koster mer enn den smaker mener vi. Tilbudene vi fikk inn lå på 100.000,- og oppover, pluss vedlikehold. Tar du på deg spanderbuksene?

 

Sykkelhilsen Erik Johansen

Nestleder Sk Rye

 

PS: Har du forsøkt å laste opp et bilde med et filnavn som inneholder "<mellomrom>", "æ", "ø", "å" eller andre spesialtegn så kan opplastingen feile. Vi har ikke prioritert å rette denne feilen. DS.

Willy Hugo Nordness bilde

Det er faktisk ikke mulig å legge inn verken bilder eller linker fra min maskin, forumet er tregt som en gammel Fiat i tillegg ............... samenligner da med ALLE andre klubbforum i Oslo og Akershus + svært mange andre plasser i landet, meg bekjennt så drives de klubbene også på dugnad .......... hva no DET skulle ha med en server å gjøre?

Konklusjonen min er altså at dette er alt for dårlig og har jo vært klaget på før her inne som du sikkert vet, det ble vel tatt noen grep da for å gjøre det noe mere brukervennlig, men det gjenstår enda endel.

Tror heller ikke det er min maskin som hangler så lenge alle andre nettsteder laster som det griner etter i forhold til Rye's!

Litt pussig eller?

~Fuji~

Erik Øystein Johansens bilde

Hei Willy-Hugo,

 

Du er svært lite spesifik i din beskrivelse av hvordan "feilen" utarter seg. Det eneste du kommer med er at Rye-sidene er dårlig, bildeopplasting feiler, og alle andre klubbsider er bra. Dette er ikkenoe jeg kan bruke videre til feilsøking. Det er rett og slett ubrukelig og mer som et surt oppgulp å regne.

 

Det jeg vet er at det fungerer bra for meg og et stort flertall av klubbens medlemmer. Jeg har testet det på et stort antall pc'er med ulike os og ulike browsere. Alt har fungert ok. Så sett fra det ståstedet ser det ut for meg at det er noe galt på din pc.

 

Hvis du vil så kan du sende bildet du ønsker lastet opp, så legger jeg det til innlegget ditt.

 

Hilsen Erik Johansen

Willy Hugo Nordness bilde

Det er fortsatt 100% umulig å laste opp bilder her, får bare opp et hvitt felt, det samme gjelder med linker !!

Godt vi har mail lister som tar seg av den infoen man EGENTLIG har et forum til,

det gjelder både bilder,linker og annet

Litt kritikk bør du også tåle, men muligens du skulle kikke på hvorfor Ryesidene ligger brakk (stort sett)  med tett innpå 2000 medlemmer så er det usedvanlig stille her inne året rundt, det er stort sett de samme som har funnet ut teknikken med et etter min mening et usansynlig tungvinnt nettsted for folk flest, masse klikk og masse omveier på det aller meste,

litt nerdete oppbygging muligens?

Men hvis du gidder så legg inn et bilde under her og fortell meg på en NORMAL måte uten å gulpe i hytt og pine HVA du mener jeg gjør feil ..

~Fuji~

Eirik Olsens bilde

Hei Willy. Det ER en litt omstendelig prosess, men slett ikke umulig :

 

1. Trykk på bildeknappen lengst til høyre i verktølinjen og deretter på "Bla gjennom server" - knappen. Da får du, i utgangspunktet, opp en oversikt over hvilke bilder du har lastet opp til Rye-serveren tidligere. Om bildet du skal sette inn ligger i den listen, gå rett til punkt 3.

 

2. For å laste opp et nytt bilde, trykk på "Last opp" - knappen øverst til venstre. Da vil du se en knapp merket "Bla gjennom" like under. Trykk på den, velg filen og trykk deretter knappen "Last opp" like under Bla-knappen. Da har du lastet opp bildet til ditt område på Rye-serveren.

 

3. I oversikten over dine opplastede bilder, marker bildet du ønsker å sette inn og trykk "Insert File" - knappen øverst til høyre.

 

Her fra målgang i fjor :)

Willy Hugo Nordness bilde

Funker ikke, hverken her hjemme eller på en tilfeldig maskin på jobb, prøvde også hos en kompis, funket ikke der heller, kommer kun opp et hvitt felt thats it !

Legger inn massevis bilder og linker på forskjellige forum, både for mc, amcars og veteranbiler og har aldri opplevd lignende, hvor ligger feilen, hva er så spess med disse sidene?

 

Ser at det er en fyr som ymter frempå om datakunskaper under her, vet ikke hvilken tastaturverden han lever i, men at disse sidene er bygget opp på en lettvinnt måte, nix mener jeg selv om noen tydeligvis mener at alle skal mene det samme !!

Sitter også med det inntrykket at veldig få får med seg info gitt på disse sidene, kan det komme av at folk ikke finner det de eventuellt søkte etter, eller er det muligens bare latskap, eller vet de rett og slett ikke om dette nettstedet? .................. jeg bare spør.

Det burde vel tenkes på at av tett innpå 2000 medlemmer så er det faktisk ikke ALLE som

sitter med en flere års utdannelse innen it og dermed sliter med bruken av sportsklubbenrye.no,

derfor mail lista Eirik.

 

**og da setter jeg for min del en strek  her og nå, men fikk da til den lengste tråden på svært lang tid, kunne muligens blitt et oppsving for forumet hvis ikke alle møtte opp med blomster i håret og rosa flagg hver de  gangene det skrives noe, fått litt liv og meninger på bordet og ikke kjørt rulle på forumet der alle skal gjøre og si det samme, intet annet er godtatt, ER alle 2000 medlemmene 100% fornøyde med alt, lurer på om noen tror det?

Uansett, streken er satt her for min del.

 

Edit: Prøvd med annet nettleser en Explorer 9, nærmere bestemt Opera, DA ble det ordning i sakene og bilder + linker kan legges inn på forumet !! ........ pussige greier :-)

*kompatibilitetsvisningen hjalp ikke på bilder og linker Eirik, sletter Explorer 9 og eventuellt laster den ned på nytt.

  .

~Fuji~

Kenneth Antonsens bilde

 

Hei Willy!

Relativt usympatisk å klage så mye ?

Det er nesten så det er pinlig.  Det at du tilsynelatende ikke er spesielt god på data, trenger vel ikke innebære at du klager så voldsomt.

Personlig synes jeg våre sider fungere helt utmerket, og jeg synes også  den er konstruert bra og blant de aller beste klubbsider vi har i landet.

Hvorfor kan du ikke heller legge en tråd, hvor du spør om hjelp slik som Erik nettopp gav deg.

Kenneth Rye 15