Du er her

Randsfjorden rundt og Vestfold Rundt

Forum: 

Som nevnt på Treninga i dag, dropper vi Vänern rundt og satser heller på å kjøre Randsfjorden og Vestfold rundt.

Vil presisere at dette er vår "treningsleir" og det er derfor viktig at dette prioriteres høyt. Det er fortsatt 4 uker igjen, og man har mulighet til å flytte om på ting for å få vært med på dette. Eget bryllup eller eget dødsfall er gyldig fraværsgrunn :-)
Fra spøk til alvor: Så mange som vi er i laget pr nå, kan det se ut som om vi må kjøre laguttak før Trondheim Oslo. Deltakelse på disse rittene er viktige i så måte. Det er her vi får samkjørt rulla, og sett bedre hva som bor i hver enkelt. Derfor regner vi med at så mange som mulig, les ALLE, stiller opp på disse rittene.

For å gjøre det litt sosialt også, kan de som ønsker dra rett fra Randsfjorden og ned til Horten. Det er mulig å få hotellovernatting der til en hyggelig pris, dersom man skal sykle VR. (Enkeltrom 750,- dobbelt 850,-)

Siden Gunn drar på ferie snart, ber jeg om at dere sender meg en mail på hva dere blir med på, og om dere ønsker hotell i Horten. Gjør dette innen søndag 8 mai.

Påmelding til Randsfjorden: Vi melder oss på i sammepulje som L35. Gjerne så fort som mulig.
Når det gjelder Vestfold ønsker vi først en oversikt på hvor mange som blir med, så ser vi om vi ordner med egen pulje der.
Info om påmelding kommer med andre ord etterhvert.

 

Håper dere tar oppfordringen og slutter opp om disse rittene. Vi er et lag, som har et felle mål. Det er å kjøre DSSP på15.59. For å klare det må laget samkjøres. Denne helga har vi sjangsen.

 

Send mail til: geirove@italbikes.no(fjern)

 

Rolf-andré Kamsvågs bilde

 

Hei,

ser at RR har egen pulje for Rye16, regner med at det er den vi skal bruke (?) 

\Rolf-André

 

Mvh
Rolf-André

Arrangøren har vært veldig raske her. Imponerende.
Da melder vi oss på under Rye 16, dersom noen står med L35 er ikke det noe problem. Vi starter mest sansynlig i samme pulje.