Du er her

Svar til Willys mail

Runar Brocks bilde
Forum: 

Hei folkens, jeg har lyst til å gi positiv tilbakemelding til Willy på hans mail om opplegget til Enebakk rundt. På meg virker dette som en god plan, ønsker bare å minne de som sitter i rulla fra start om følgende: Bruk hodet, det er en del situasjoner som, rundkjøringer, vanskelige kryss, bratte nedoverbakker og de bratteste oppoverbakkene, her bør man enten låse kjedet, eller la kjedet gå ekstra sakte.

Ellers syns jeg innlegget til Bjørn med planlagt taktikk er morsomt og verd et forsøk i et ritt senere. Slik jeg forstår treningseksperter, så skal man holde pulsen under terskel hele veien, hvis man skal gamble med høyere puls, så er det på de siste 20% av løpet.

Et tips til Willy og Espen: Send en mail til alle i laget og spør om hvem som møter på søndag.

Willy Hugo Nordness bilde

Du fikk litt forhåndsinformasjon du Runar :-)

Men nå er strategien fordelt ut til hele laget, legg speiellt merke til samlingssted OG tidspunkt før start .. 

~Fuji~

Espen Fossheims bilde

Vi er nesten stinn brakke hvis alle stiller. Vi har laget en liten strategi på hvordan vi skal kjøre - ikke minst for å unngå å få 16-timer'n på halen.  Mitt stalltips er at både 16-t og L40 (oss) kommer til å ligge ganske tett de tre første milene hvor vi siger noe fra for hver lengre bakke. Noen av oss blir borte for hver av disse bakkene. Fra det flater ut og gjennom Ytre-Enebakk kommer det til å gå tidvis svært fort og vi risikerer å gå avskallinger fra elitelagene i garnet de siste to, tre milene.

 

Det er viktig at dere gir tilbakemeldinger til oss slik at vi kna gjenne laget på pulsen. Terskel varierer fra dag til dag og mellom ryttere. Vi har en mal ift puls på hvor hardt vi kan kjøre. "Roger testen" er også et nyttig bidrag. Når han har det vondt så har som regel 95% av laget det også. Og da er det greit å roe seg ned litt. Eller så kommer det tre stk. i mål. Og det er ikke hensikten.

 

Det er vanskelig å tippe, men stalltipset er rett i overkant av 2 timer hvis vi har dagen.

 

 

/espen

Willy Hugo Nordness bilde

Nå har jo jeg hørt rykter om at ææææ, du Espen er heller dårlig på staller og slikt :-))

 

~Fuji~

Jonas Christensens bilde

Hvor mange stiller til start hos oss i morgen?

Willy Hugo Nordness bilde

 jeg sitter med 26 navn ..

~Fuji~

Dette blir spennende og fullstendig texas!

Willy Hugo Nordness bilde

tror nok ikke det blir det, med den politikken vi har de første 2-3 milene så vil det typiske "Texaspartiet" bli avviklet på en forhåpentligvis grei måte for de aller fleste ............ bare folket er på hugget og IKKE lager Texas for seg selv !!

 

Når vi er kommet i mål så kan vi jo rusle inn på Skullerudstua, drikke litt kaffe, muligens spise litt og prate endel før vi etterhvert rusler ut og ser om ikke 16 timern kommer snart :-))

~Fuji~