Du er her

Treningen 28 april

Cato Roknes bilde
Forum: 

Formålet med dagens trening var å kombinere økten i treningsprogrammet med trening i rullkjøring i ER traseen.

 

Første del var rolig teknisk rulle frem til Marikollen. På strekningen frem til stoppen ved Karihaugen tror jeg vi gjorde det aller meste feil. Mye trafikk og røde lys må ta mye av skylden, men etter korreksjonene ble det mye bedre.

 

Temodragene fra Marikollen gikk så vidt jeg fikk med meg veldig bra for  alle lagene. Den strekningen egner seg veldig godt til både lagtempo og rullekjøring så vi kommer nok til å legge flere økter rundt Enebakk utover våren.

 

Fra Enbakk og inn fikk vi testet rullekjøring med hale i opp mot rittfart. Det er veldig betryggende å se at når intensiteten økes så går rulla mye bedre. Vi var flinke til å kjøre jevnt, flinke på overgangen bak og tidvis vedlig bra overganger foran. Noen må jobbe mer med å holde tettest mulig i front og å kjøre korteste vei, dvs mot hvitstripen i høyresvinger og mot gulstripen i venstresvinger. Det ble litt lite drilling ut og inn av halen så det får vi øve mer på senere. 

 

Husk navn på begge sider av hjelmen og gjerne også på ramma over bakhjulet.

Husk å si navnet til nestemann i rulla høyt nok til at det blir oppfattet, gjelder spesielt i nedoverbakker.

Husk at de første i rulla må ofre seg ved å holde trykket inn i motbakker og i nedoverbakker.

Forbered dere på at på søndag skal det gå raskt fra første tråkk. Det er ingen skam å bli kjørt av på Enebakk Rundt. Vi har heldigvis 15 timeren noen minutter bak oss, så de som må slippe kan helt sikkert få lov til å slappe av litt på halen hos dem.

 

Lykke til på søndag. 

Syntes det gikk ganske fint fra Ytre Enebakk og innover mot Oslo, dessverre så mistet jeg sykkelcomputeren 15min før Skullerud. Gikk frem og tilbake flere ganger i området jeg mistet den, men klarte ikke å finne den igjen. Det var mye vann på høyre side av veien der, så regner med den tok en dukkert :-(

Magnus Müllers bilde

 

Deilig å høre at rulla går så det griner!
 
Og mens dere er ute og koser dere blant Enebakk's hemmafruer, lader jeg opp til søndagen med grønn te og otrivin..
 
Gleder meg som en guttunge.
Dette kommer til å gå fort!!

 

Marius Jørgensens bilde

Laget virker mye jevnere og flere hakk sterkere enn i fjor. Rulla fungerte veldig bra når vi dro på litt, så dette toget kommer til å gå styggfort på søndag! Vi får bare håpe at XP ikke blir for mye i veien for oss ;-)
 

Som Cato påpeker, må vi være flinke på tette rekker og overganger, raskeste vei, holde trykket inn i starten på oppoverbakker, mose på nedover og myk fartsøkning ut av rundkjøringer og over bakketopper. Dette kommer til å bli grisegøy! :D
 

Jørn: Du er ikke den første i år. Skal det fortsette på dette viset blir vi snart helt fri for computere i laget...

 

Stig Christiansens bilde

Lykke til alle sammen...

 

Husk det ikke er om å gjøre komme flest i mål, men få best tid.. Offervilje.

 

Pass på sprekker rundt der, har sett det er noen..

 

mvh

stig