Du er her

Imponerende bra sykling på Enebakk Rundt!

Forum: 

Med tiden 2.33 gjorde vi gjorde en skikkelig god innsats idag. Så vidt jeg har forstått kom dere noenlunde samlet i mål og ingen ble frakjørt. Det er veldig viktig og bra for moralen når utfordringene blir større. Jeg opplevde videre at vi syklet ganske disiplinert og jevnt, men muligens var farten litt for høy før Marikollen.

Vi kjørte for første gang med hale med "ukjente" folk, dette hadde vi ikke snakket nok om. I tillegg hadde vi en del nye ansikter med oss som ikke har kjørt med oss før. Disse to momentene skapte litt krøll for oss. Vi plundret litt i bakkene også gjennom å ikke låse rullen. Når man skifter fra høyre rekke til venstre rekke og motsatt, har vi temposkifte. I bakkene blir det fort krøll. Dette er å regne som småplukk i denne sammenhengen.

Jeg valgte etterhvert å slippe laget. Det ble til tider vanskelig for meg å puste, og når dere hadde en god dag ville alle andre avgjørelser vært gale. Jeg har forstått at det tok litt tid før laget oppfattet at jeg slapp laget, jeg signaliserte til dere og jeg trodde at signalene var oppfattet. Lærdommen av dette må være at man sier enda tydeligere fra at man slipper laget. 

Takk for en bra sykkelopplevelse idag!

Hei og takk for turen søndag! 

Mange har kanskje funnet disse allerede, men her er det noen bilder av oss her (og et stykke bakover)

http://dl.dropbox.com/u/8696597/enebakk2011/content/_1357811774_large.html

og her (og et stykke framover):https://picasaweb.google.com/ola.morken/EnebakkRundt2011Album2?feat=directlink#5601796106936903810

 og her (og noen framover):

http://dl.dropbox.com/u/8696597/enebakk2011/content/_6036184984_large.html

MVH
Ole
 

 

 

--
Ole Magnus Marksten