Du er her

Muligheter for å gjøre en rulering på innholdet på treningsdagene

Forum: 

Hei

Jeg ønkser å lufte mulighetene for å kunne gjøre en rulering på tirsdag og torsdags treningene's innhold.

Det er sikkert flere som har problemer med å møte opp en bestemt dag i uken pga  familieaktiviteter og med en rulering mellom disse 2 treningsdagene vil det gi alle en mulighet til å få en variert trening med laget og bygge opp om lagets kjørestyrke. 

Det er klart, man kan jo alltids kjøre med L35 på de dagene det passer, men er usikker på om det vil gi samme effekt og om man dermed risikerer å kjøre seg ut av Lille 40!

//

Jan Erik

Willy Hugo Nordness bilde

Det er en mulighet, men ikke før vi har bikket Juni.

Bakke og tempo er veldig bevist plaserte der de passer best i forbindelse med satsningsritt fremover, vi kjører ikke Tryvann som siste økt før Randsfjorden som et eksempel .

~Fuji~

Espen Fossheims bilde

Som Willy så korrekt påpeker så er det en viss grad av fornuft bak opplegget selv om det selvsagt ikke passer alle. Jeg oppfordrer de som ikke kan på torsdag om å slå seg sammen og organisere noen tempodrag på onsdag eller fredag. Jeg kan godt stille et par onsdager i Maridalen hvis det er interesse for det. Det kan godt være litt senere enn kl 18. også. Kan de som har synspunkter på dette lufte det her. Jeg kan godt legge dette inn i aktivitetskalenderen som alternativ trening slik at det blir litt reklame for aktiviteten.

 

/espen

 

 

 

/espen