Du er her

Lille35 og Enebakk Rundt

24 ryttere sto i giv akt for rittinfo fra kapteinen på Skullerud kl 0900 1. mai. Siden vi har liten erfaring med kjedekjøring, besluttet vi (les:kapteinen) å dele oss i to kjeder som skulle dra 20 min av gangen. Rye 17 startet rett foran oss og la opp til et tempo som gjorde at vi la oss bak dem som en hale. Til tross for at dette meførte "trekkspilleffekt" etter rundkjøringer, etter bakketopper og andre steder, valgte vi å ligge bak dem den første halvdelen av rittet. Trekkspilleffekten tappet nok en del av våre ryttere for krefter siden noen ble borte før halvveis.
For å få til en mer jevn kjøring, startet vi med egne kjeder da flatene over Øyern kom til syne. Da kjede 2 skulle overta føringen, var de redusert til syv og vi besluttet da å kjøre ett kjede til mål.
Et par punkteringer og et gear som bare tillot storskiva foran gjorde at ytterligere tre ikke holdt følge helt inn.
2.16 var en god tid for oss 14(?) som kom i mål samtidig.
De tre damene som startet sammen med oss kom inn i første pulje og bidro sterkt til å holde farten oppe hele veien.Innsatsten til alle som var med lover godt for målsettingen vår: 35 km i snitt Lillehammer - Oslo!
Under oppvarmingen før rittet kom jeg et øyeblikk i skade for å tro at jeg var møtt fram til klubbmesterskapet i  Rye. Aldri har jeg sett så mange ryedrakter på veiene rundt Skullerud!
 

Lars Åge Hjelseth

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese