Du er her

Bloggen til Lars Åge Hjelseth

Lille 35 møtereferat

Du finner referatet fra infomøtet 2.2. på Forumet for Lille 35

Lars Åge Hjelseth

Lille35 - påmelding

Som tidligere kunngjort oppsto det en feil under lagringen av navnelisten på møtet for Lille35 på torsdag.

Foreløpig har jeg disse navnene. Send meg melding dersom du ikke finner navnet ditt nedenfor:

LILLE 35 2012
NAVN                                                                  E-POST                                                                               TLF

Lille35

Dessverre fungerte ikke lagringen av navn, e-postadresser og telefon etter fellesmøtet for Lille35 i går.

Vennligst send disse opplysnigene til l_hjelseth@hotmail.com

Mvh

Lars Åge Hjelseth

 

Lille35 Randsfjorden rundt

Dessverre opplevde vi et velt etter bare 7 km som førte til at Lasse måtte hentes med ambulanse. Jeg har fått melding om at skulderen var ute av ledd og armbrudd som visstnok skal opereres. God bedring, Lasse! Oppbremsing førte til at ryttere kjørte i bakhjulet til hverandre og selv om farten ikke var stor, ble skadene dessverre uheldige. Flere ryttere var i bakken og heldigvis fikk de andre bare skrubbskader og ømme kroppsdeler. En eike brakk, men ellers kunne alle fortsette etter at Terje ble igjen hos Lasse sammen med en billist fra stedet som stanset og hjalp til med bl.a.

Lille35 og Enebakk Rundt

24 ryttere sto i giv akt for rittinfo fra kapteinen på Skullerud kl 0900 1. mai. Siden vi har liten erfaring med kjedekjøring, besluttet vi (les:kapteinen) å dele oss i to kjeder som skulle dra 20 min av gangen. Rye 17 startet rett foran oss og la opp til et tempo som gjorde at vi la oss bak dem som en hale. Til tross for at dette meførte "trekkspilleffekt" etter rundkjøringer, etter bakketopper og andre steder, valgte vi å ligge bak dem den første halvdelen av rittet. Trekkspilleffekten tappet nok en del av våre ryttere for krefter siden noen ble borte før halvveis.

Lille35 er populær!

I dagene etter infomøtet om Lille35 har det kommet fem påmeldinger til slik at vi allerde i januar er 30 som ønsker å delta på treninger og ritt utover våren fram til eksamen i slutten av juni med start på Lillehammer og fasit i Oslo.

Det er gledelig at interessen er så stor. Går det som det pleier, vil jeg ikke bli sjokkert om vi er 50 syklister på startstreken nedenfor Håkonshall. Snakker vi da om kvalifisering eller to puljer?

Gøy blir det uansett! 

Historisk jubilant!

Jeg hadde gleden av å ringe Håkon Lanes på hans 90-årsdag 26. november i år. Grunnen til at jeg ringte er at han ble født samme dag som Sk Rye ble stiftet og at han fortsatt er medlem av klubben vår.