Du er her

Advarsel

Runar Brocks bilde
Forum: 

Eirik var uheldig og datt ned i asfalthull med sine nye Zipp pariser hjul. For meg så det ut til at carbon felgen bak var ødelagt. Meget trist opplevelse for ham, med lang ventetid for å bli plukket opp av bil etterpå.

 

I etterkant har jeg tenkt at det var veldig nær en situasjon hvor mange ville klaske i asfalten i 60 km

Jeg ser to måter å ta dette på: Uhell skjer og kan skje med alle... Eller: Vi kan sammen snakke om uhellet og se etter løsninger som gir få slike uhell i løpet av sommeren.

Eirik Olsens bilde

Jeg var på ingen måte overbevist om at jeg ville klare å holde meg på sykkelen da jeg kom opp fra sprekken uten den helt store balansen, men med flatt bakdekk og høy fart i nedoverbakke. Med litt flaks og få ryttere bak meg kom vi oss unna uten velt -et lite gnagsår etter gåturen i sykkelsko er eneste skade på rytter ;).
 
Felgen har jeg imidlertid ikke de helt store forhåpningene til. Den har en sprekk i bremseflaten og kan nok ikke kjøres mer på. Jeg skal forhøre meg litt rundt om noen er i stand til å bytte ut slike felger -ser at Sørensen fører Easton-hjul ihvertfall. Nav og eiker burde jo fortsatt kunne brukes etter 5-6 mil...
 
Nok en gang: Takk for skyssen i går, Runar.

Willy Hugo Nordness bilde

definitivt max uflaks siden den runden der er bestykket med fin asfalt, men det er jo også et signal om hvor små marginer det kan være til tider!

Kjempesynd med litt småknøvla Easton hjul, du har jo ruslet rundt med stjerner i øya og ventet på de der :-) 

 

~Fuji~