Du er her

Oppfordring

Kjære medlem av Sk Rye

 

På årsmøtet ble det vedtatt at klubben skal ha en kontrollkomité som har som oppgave å se etter at klubben handler i overensstemmelse med lover, vedtak og budsjetter. Komitéen skal bestå av to personer. De skriver en rapport til årsmøtet hvor forholdene kommenteres.

Dette er ikke det samme som revisjon av regnskapene. Det er det en valgt revisor som tar seg av. Kontrollkomitéen skal gå styret etter i sømmene og se om vedtak som er fattet blir satt ut i livet og fulgt opp slik som ordlyden i vedtaket sier. Blir pengene brukt til det de er bestemt for? Det er viktig for klubben å få kvalitetssikret alle sider ved driften. Det er i en slik sammenheng at kontrollkomitéen vil bidra til å sikre at klubben drives innenfor vedtatte rammer.

 

Årsmøtet bestemte også at vi skal ha en presse- og samfunnskontakt. Dette bør være en person med interesse for syklisters kår i trafikken og i marka. Vi tenker oss et medlem som er opptatt av planer og beslutningsprosesser som gjelder tilrettelegging for sykling og som kan skrive innlegg på vegne av klubben i pressen og på hjemmesiden vår. Kort sagt: Tale og fremme våre medlemmers sak på en formålstjenlig måte og i nært samarbeid med klubbens styre.

 

Vi vet at vi har mange ressurssterke medlemmer og vi har forståelse for at det er egen sportslig aktivitet som gjør at du er medlem av Sk Rye. Samtidig er vi avhengig av at du tar din tørn i dugnader og i tillitsverv. Uten slik frivillighet vil klubben ikke kunne tilby medlemmene arrangementer. Vi vil ikke eksistere som klubb dersom ingen vil gjøre slike jobber.

Om du selv ikke vil ta kontakt for å ta på deg et av tillitsvervene som er beskrevet ovenfor, vil vi være glade for tips om hvem vi kan spørre. Du må gjerne ringe eller skrive til oss med spørsmål om innholdet i vervene.

 

Med hilsen

Lars Åge Hjelseth

Leder Sk Rye

90667825

l_hjelseth@hotmail.com

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese