Du er her

Nordmarka Rundt

Marius Jørgensens bilde
Forum: 

Folkens, resultatlista ser slettes ikke så ille ut, selv om det gikk som i sirup helt på slutten :D

http://rittresultater.no/sb/tid/121
 

En god tid sett i forhold til hvor få vi igjen var til start, og hvor tungt det ble for en liten rulle nedover Nittedal. Mange kjørte alt de hadde i dag, og vel så det, det gav resultater.
 

Godt kjørt! :-)
 

 

Jeg står med DNF fortsatt. Er ikke listen oppdatert enda, eller er det da blitt noe kluss med tidtagingen min? Jeg burde ha vært der med rundt 4:33...

 

Ellers må jeg si at jeg er imponert av dere.

Jeg fikk nok når vi svingte inn på den dårlige veien etter solihøgda. Jeg kjørte opp til dere en gang, men måtte slippe igjen. Fikk hjelp av følgebilen og kjørte opp til dere en gang tll, men da var det nok :-)  Kan si hva dere vil, men det er ikke det samme som å sitte hjemme i sofa'en på halen... :-)

At dere kjører så hardt i 4 timer med såpass få folk står det respekt av.

At det var motvind fra Roa og ned kan jeg skrive under på. Jeg kjørte alene i motvinden der hele veien. Jeg ble tatt igjen av Frøy som hadde samlet opp alle rester i halen sin. Så at det satt en del fra oss der, men jeg måtte la dere kjøre da jeg hadde tømt meg for alt av krefter. Skulle vel roet ned litt mer når jeg kjørte alene...

Motvind

Cato Roknes bilde

5 plass bak HTC, Ullevål, XP og bakeriet er mer enn godkjent. Imponerende at 11 mann kjørte så bra fra Roa og inn. Det ble nok kjørt litt over evne første timen slik at vi mistet litt mange litt for tidlig. Jeg selv fikk hammeren og måtte slippe rett etter første matstasjon.

Det er viktig at de som ikke var med inn i dag ser fremover og tenker positivt. Traseen i dag er ikke representativ for hverken Randsfjorden Rundt eller Lillehammer - Oslo hvor bakkene hverken er så lange eller så bratte som i dag. Stå på videre og så sees vi på trening tirsdag og torsdag. Trening blir lagt ut på kalenderen så snart jeg mottar treningsprogram for neste periode.

 

Cato

Svein Hetlands bilde

Etter at vi ble passert av HTC så gikk det bra en stund for så å nesten stoppe helt opp. I den siste bakken opp mot Gjelleråsen ble vi også forbikjørt av en ung tenåringsjente på terrengsykkel...

Det er viktig at vi holder trykket helt til mål neste helg. Det skal gjøre vondt hel tiden :-) De som har med seg hammere kan også la dem ligge igjen hjemme ;-)
 
Svein

Marius Jørgensens bilde

Jepp, vi tapte hele avstanden til 15timern opp den bakken(!!!). Det tror jeg var helt unødvendig når målet jo er best mulig tid for laget.
 

Jeg så også den jenta der. Det verste var at hun kom opp fra en undergang eller noe, og hadde dobbelt så stor helning som oss i starten. Hahaha :D

Marius Jørgensens bilde

Richard: Det var veldig mange feil i listene. Selv var jeg inne hos sekretariatet og rettet på omlag 7 tider fra Tempoen. Det var mange som ikke ble registrert hverken ut eller inn. Du må helt sikkert selv ta kontakt for å bli oppført med en tid.

Erik B Hansens bilde

Hei.

Bare gratulere med kjempe innsats og godt kjørt. Med et så lite lag er det knall bra. For min del så hadde jeg en dårlig dag med veldig sure lår. jeg hang ikke med nedover fra Sollihøgda å klarte ikke a å tette lukka etter det.

Ser fram til Randsfjorden rundt med friske bein.

Magnus Müllers bilde

Først og fremst, gratulerer til alle sammen med et vel gjennomført ritt, en god lagplassering, og ikke minst en deilig dag på landeveien.. ;-)
Vi var, som dere andre nevner, utrolig få til start, og da står det stor respekt av tiden vår!
Det er godt å se hvor høy offerviljen er i laget vårt, og hvor godt vi tok vare på hverandre, spesielt i den forferdelige motvinden vi traff på veien hjem fra Roa.
En takk til Bjørnar, den "lille" ryggen din ble utrolig godt kompensert av fantastisk fin kjøring! ;-)
 
Ang farten i dette partiet:
Det var nesten umulig å piske mer fart her. Vi var altfor få i rulla, og med en gang farten ble økt, sprakk det fort opp og føringene ble tunge for mange. Feildisponering av krefter ble nevnt på forumet til 15t, og det stemmer nok kanskje. Vi skulle definitivt vært flere nedover Rv 4..
Det samme gjaldt farten i bakkene opp til Gjelleråsen. Det gikk helt klart altfor sakte det første partiet i bakkene (ref hun "übersterke" tenåringsjenta.. EPO?) men da var vi på limiten til flere av de ca 10 mann som var igjen. Har man jobbet så tappert hele veien, fortjener man å bli med inn her, og jeg vurderte det som riktig å få med alle over. Bakkene forøvrig underveis synes jeg ble kjørt mye bedre enn hva vi er vant til.
 
Et lite hjertesukk til slutt: ;-)
Når vi blir tatt igjen av et annet lag er det utrolig viktig at vi klarer å fortsette i vårt eget tempo. Vi fikk absolutt inget heng da verken HTC eller Aktiv mot Kreft passerte oss, men konkurranseinstinktet kicket inn hos flere, og farten ble skrudd opp. Dette gjør at rulla sprekker, mange må ta skikkelige magadrag for å tette luker, og kreftene renner ut av oss.. Her kan vi bli bedre, men i de resterende rittene er det ingen som skal forbi.. ;-)
HTC gjennomførte nok en "livsfarlig" forbikjøring, noe jeg skal ta opp med lagledelsen der..
 

 

Stå på med treningen, gutta!

Dette kommer til å gå som et olja lyn i både RR og L-O

Petter Ellefsens bilde

 Først; Takk for en flott tur, kort oppsummert DRITGØY!! Alltid småting som vi kan forbedre oss på, men totalt sett klarte vi oss veldig bra!  Gleder meg til Randsfjorden Rundt med denne fine gjengen!

Men, noen som vet hvor det er lagt ut bilder fra rittet?

Mvh Petter

Ole Anders Kampeliens bilde

Er imponert over de som var med hele veien! Fra følgebilen kunne jeg se hvor tungt det var på slutten, sterk jobbing!

For min del ble mye/det meste ødelagt av trøbbel med kjede og hjul.  

Gleder meg til lørdag!

 

Ole Anders K

Fredrik Thorbjørnsens bilde

Må bare få takke for at jeg fikk henge på med dere fra Harestua til mål. Svært glad for at jeg slapp å kjøre i motvinden i Nittedalen alene. Skulle gjerne bidratt mer, men beina var tunge på søndag. 

Lykke til i RR og L-O.

Fredrik