Du er her

Ritt etter Randsfjorden Rundt

Cato Roknes bilde
Forum: 

Hei

 

Etter Randsfjorden Rundt har vi ikke noen satsningsritt / lagritt før Lillehammer Oslo. Som et alternativ til treningene fremover er det en del ritt som kan anbefales. Askerrunden 2 juni og Hurdalssjøen Rundt 5 juni er både veterancup ritt og turritt. For de som har lyst til å prøve seg på et lengre temporitt er Tempo Gigante i Råde 8 juni en mulighet. Mange av tempoens medlemmer kommer til å delta på Raumerrittet 11 juni. Se Sykling.no sin terminliste for mer info om rittene. Merk at Veterancuprittene har påmeldingsfrister uten mulighet for etteranmelding.

 

Det har kommet signaler på at enkelte føler seg veldig tunge i beina om dagen. Vi er midt inne i en veldig intensiv trenings og rittperiode og den enkelte må selv være veldig lydhør ovenfor kroppens signaler. Det kan være nyttig for mange å ta en ekstra fridag eller en rolig tur istedet for hardøkter. Det å gå på en overtrening nå vil ødelegge formen i lang tid fremover.

.

Vi snakkes

Cato

Cato Roknes bilde

Glemte at noen skal kjøre Vestfold rundt på søndag og at  noen sannsynligvis reiser ned for å kjøre Telemark Tours 4 juni

Marius Jørgensens bilde

Vestfold Rundt ain't gonna happen. Jeg har vondt! :P