Du er her

Randsfjorden rundt Rye 19

Fredrik Nensin Bergs bilde
Forum: 

Alle som skal være med på lørdag må sende meg en E-post til fredrik.berg(fjern)@netcom-gsm.no

 

slik at vi får satt opp laget best mulig,

 

går 10:05 og vi møtes 09:45 utenfor sportsbutikken ved startområdet, er du ikke påmeldt er det pulje Rye 20+ 10:05 (skal endres til Rye19) som gjelder.

Vi varmer ikke opp, men kjører kontrolert opp første bakke rett etter start, denne vil gi tilstrekkelig oppvarming for alle før vi øker farten nedover mot Jevnaker. Ned mot Jevnaker må vi utnytte flater og nedoverbakker godt, ta med farten inn i bakken, og så kjøre kontrolert der det går oppover.

Fra Jevnaker og nordover går løypen noe lettere, og farten vil gå noe opp, mange av de små høydene vil vi kunne forsere med godt moment ut fra nedoverbakkene.

Snittfarten vår skal ligge over 32 kmh og gjerne over 33 også, men dette kommer ann på hvor mange vi blir.

 

: Vi stopper på den første matstasjonen ved Bjorneroa etter ca 65 Km i 2 minutter her kan flasker fylles med vann eller sportsdrikk, og det finnes brød og bananer. Alle må uansett ta ansvar for nok mat og drikke til å holde hele veien rundt. Enten med ekstra flaske på lomma, eller ved bruk av drikkesekk.

 

Vi kommer nok til å måtte etablere en hale på dette rittet, pass på å gå i denne før du blir for sliten, spis, drikk, og gå inn rulla igjen. Har man en dårlig dag er det selvføleglig mulighet for at en må slippe om det går fort, og det komer mange puljer og lag bakfra en kan legge seg sammen med. Må du slippe, si fra til en av kapteinene eller halesjef tydlig først.

Hvordan vi gjør det med tekniske stopp kommer jeg tilbake til.

Vi vil ha alle med:

Stopp

Starten

Randsfjorden rundt: