Du er her

Lille35 Randsfjorden rundt

Dessverre opplevde vi et velt etter bare 7 km som førte til at Lasse måtte hentes med ambulanse. Jeg har fått melding om at skulderen var ute av ledd og armbrudd som visstnok skal opereres. God bedring, Lasse! Oppbremsing førte til at ryttere kjørte i bakhjulet til hverandre og selv om farten ikke var stor, ble skadene dessverre uheldige. Flere ryttere var i bakken og heldigvis fikk de andre bare skrubbskader og ømme kroppsdeler. En eike brakk, men ellers kunne alle fortsette etter at Terje ble igjen hos Lasse sammen med en billist fra stedet som stanset og hjalp til med bl.a. å ringe etter ambulansen.
Farten ble etter hvert høy, for høy, vil nok mange mene, siden en del ryttere relativt tidlig måtte legge seg en stund på halen. Nødvendig stopp for inntak av næring på første matstasjon. To kjeder byttet på å ligge i front i 30 min av gangen. Spesielt mot slutten av rittet da motvinden var merkbar, var dette effektivt.
Vi hadde bestemt oss for å satse på at flest mulig skulle bli med inn. Stansen ved veltet og på matstasjon tok tilsammen 7 minutter og effektiv snitthastighet ble 33 km/t, noe som faktisk var målsettingen vår.
God moral og flott trening. Utrolig hva et startnummer gjør: Folk gir jernet! Og da jeg satte meg i bilen noen minutter etter målgang begynte det å regne.  Arangørene må ha hatt avtale med værgudene. Det regnet kraftig fredag og det regnet etter rittet på lørdag, mens vi syklet på tørre veier og tildels i solskinn.
For livets glade ryeryttere går solen aldri ned.
Lars Åge Hjelseth
Leder lille35
 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese