Du er her

Trening til uka. 31og 02 - noen som har en sykkel å låne bort?

Stian Gjones bilde
Forum: 

Grunnet rammebrudd sliter jeg med å være med på fellestrening til uka.

Tviler på at jeg holder følge med min MTB.

Satser på repp av ramma men han jeg har snakket med hadde ikke mulighet før i uke 23. (Hjelp).Forøvrig en utrolig service hos denne mannen. Fikk tipset av Øyvind og skrev en mail i går kl 17(lørdag). Han svarte med en gang og ba meg sende bilder av bruddet så han kunne vurdere. kl 22.30 kom det svar at det skulle  nok ordne seg, men som sakt ikke før i uke 23.

Satser på egentrening frem til sykkel er ordnet.

Alle turgåere i skogen pass dere . MTB monstret er på vei.

Stian.

Tarjei Lægreids bilde

 Hvor høy er du, Stian?

 

Er det noen som har en sykkel å låne Stian så lenge?

Stian Gjones bilde

Ramme  XL/L eller 58 er 185cm.

Vennlig hilsen
Stian Gjone

Kristoffer Bugges bilde

God bedring til sykkelen og godt at den blir klar til MR! :D

Jeg har en temposykkel jeg kan ta med på treninger, eventuelt kjøre noen økter på selv, så kan du bruke landeveissykkelen. Den er tilpasset en person på 180, uten noen måte å stille setehøyden på, derfor er landeveissykkelen kanskje bedre, siden jeg her kan stille setet opp ca 1 cm...

 

Du kan ikke kjøre rulle eller i grupper mens det går fort på temposykkelen, men da kan du jo være med å kjøre drag o.l. Jeg må uansett få endel mil på denne sykkelen ettersom jeg bruker den i triatlon, så ingen stor sak for meg å teste den noen turer på treningene om det gjør at du får en bedre oppkjøring.

 

Om noen har en ekstra normal sykkel så er no det den beste løsningen, men dette er en mulighet om ikke noe annet ordner seg.

Hei,

Jeg har en reservesykkel størrelse L/56 som jeg kan låne bort. Denne har gammeldags setepinne som kan justeres rimelig fritt så tror denne kan passe også for en person på 185 selv om den er mest optimal for rundt 180 cm.

Ta kontakt på 97039868 dersom du vil jeg skal ta den med på trening tirsdag.

Kjetil

Eirik Olsens bilde

Jeg har en Fuji Alu-sykkel med Shimano-gruppe str.58 du kan låne om du vil. Jeg er 186cm høy, så den burde passe bra til deg også.

 

Jeg har telefon 97785840.

 

Eirik,

Lille 40

Jeg har også en sykkel som kan lånes. Den er tilpasset syklister på 180. Jamis carbon med shimano 105.